Menu Zoeken English

Tools & Documentatie

Maak het jezelf makkelijker met deze programma's en naslagwerken
Toon:

Tools voor bronbeheer

Er zijn veel tools voor het beheren van informatiebronnen en het verwijzen naar literatuur. Via een licentie van de Hogeschool Rotterdam kun je 2 van de bekendste, Endnote en RefWorks, gratis gebruiken. Maar er zijn ook nog andere handige applicaties.

 

Meer informatie

Training literatuuronderzoek

Er bestaan meer dan een miljard websites en per jaar worden er meer dan 800.000 boeken gepubliceerd. Maar waar vind je de informatie die jij nodig hebt? In deze training leer je hoe je op een slimme en snelle manier betrouwbare informatie vindt die relevant is voor je studie.

Start de training

Mediatheekinstructie

Met de online mediatheekinstructie maak je kennis met onze catalogus en digitale informatiebronnen. Na het afronden van de instructie weet je hoe je via de website van de mediatheek relevante literatuur kunt vinden.

 

Start mediatheekinstructie

Edubadges

Steeds meer onderwijsinstellingen wereldwijd doen ervaring op met open badges, digitale certificaten waarmee studenten aantonen dat ze bepaalde kennis en vaardigheden hebben. SURF ontwikkelt een infrastructuur waarmee Nederlandse onderwijsinstellingen edubadges kunnen uitgeven. Zo ondersteunen we de flexibilisering van het onderwijs.

Aanmelden EduID & Edubadges

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen