Menu Zoeken English

Studenten Zadkine, Facilitaire dienstverlening geven gastbeleving tips

Mbo op bezoek bij hbo
19 maart 2018

In februari hebben studenten Facilitaire dienstverlening van Zadkine, The Experience Game gespeeld bij de opleiding Facility Management van Hogeschool Rotterdam. Vanuit een samenwerking tussen het bedrijf Gom Schoonhouden, Zadkine en HR werd op de locatie Pieter de Hoochweg een gastreis doorlopen door deze mbo-studenten.

Onze grootste gast is de student, deze mogelijk toekomstige HR-studenten hebben ervaren hoe welkom zij op deze locatie zijn. Voor de locatie Pieter de Hooch leverde dit bezoek een aantal goede tips op voor een optimale gastbeleving. 

De game wordt bij verschillende organisaties gespeeld om toekomstige facilitaire medewerkers bewust te maken van hun bijdrage aan klanttevredenheid. Alle zaken waarmee een gast te maken krijgt in een ontmoeting met een organisatie wordt ook wel gastbeleving genoemd. Gastbeleving vormt een belangrijk deel van de klanttevredenheid. Het doel van het spel in om op een leuke en ontspannen manier met de deelnemers in gesprek te gaan over hun perceptie van gastbeleving binnen een bedrijf of organisatie. Het uitgangspunt hierbij is de reis door de ogen van de gast te maken en alle onderdelen van de dienstverlening te ervaren.

Voor meer informatie kun je terecht bij Hans Ronteltap

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.