Menu English

Online voorlichting Techniekopleidingen voor decanen en docenten

Maak kennis met de techniekopleidingen van Hogeschool Rotterdam

Als decaan of docent heb je een belangrijke rol in het begeleiden en adviseren van leerlingen bij het maken van een studiekeuze. Wil je meer weten over techniekopleidingen zodat je leerlingen hier beter over kunt adviseren? Meld je dan aan voor deze online voorlichting.

Het mag inmiddels bekend zijn dat de sector Techniek een zeer kansrijke sector is; door de voortdurend nieuwe ontwikkelingen is er altijd vraag naar technisch geschoolde professionals waardoor een techniekopleiding goede toekomstperspectieven biedt. Daarnaast spelen technici een cruciale rol bij maatschappelijke opgaven zoals de energietransitie, circulariteit en digitalisering.

En toch is het ook een bekend beeld dat er enorme tekorten zijn aan technisch geschoolde professionals. Als Hogeschool Rotterdam hebben we dan ook de ambitie om de instroom bij techniekopleidingen te vergroten.

Als decaan of docent heb je een belangrijke rol in het begeleiden en adviseren van leerlingen bij het maken van een studiekeuze. Met een groot aanbod aan hbo-opleidingen kan dat nog wel eens uitdagend zijn.

Om je hierbij te helpen nodigen we je van harte uit voor onze online voorlichting techniekopleidingen bij Hogeschool Rotterdam. We nemen je mee in de wereld van techniek, geven een overzicht van de techniekopleidingen, en laten aan de hand van innovatieve projecten zien wat je bijdrage kan zijn vanuit de verschillende techniekopleidingen.

Mocht je alvast een kijkje willen nemen naar ons aanbod aan techniekopleidingen, kijk dan op www.hr.nl/tech.

Wanneer?

Donderdag 6 april 2023 van 15:00 – 16:00 uur (online)

Hoe?

De voorlichting vindt plaats via Teams. Je ontvangt na aanmelding een link om deel te nemen.

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Online registreren voor het event.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen