Ga direct naar de content

Ondersteuningsprogramma

Extra hulp vóór en tijdens je studie

Hulp nodig bij je profielwerkstuk? Is je kennis van een bepaald vak een beetje weggezakt? Of wil je een extra steuntje in de rug bij het plannen en organiseren van je studie? Hogeschool Rotterdam ondersteunt je vóór en tijdens je studie.

 • Bijspijkeren

  Je hebt het juiste diploma voor de opleiding van je keuze en je kunt zonder problemen met de opleiding starten. Toch kan het opdoen van extra kennis nooit kwaad.

 • Hogeschoolcoaches

  Bij Hogeschool Rotterdam krijg je een studieloopbaancoach. Hij of zij helpt je van je studie een succes te maken.

 • Studentcoaches

  Je wilt je studie met succes kunnen afronden. Het kan fijn zijn om daarbij gecoacht te worden door ouderejaarsstudenten met dezelfde achtergrond als jij.

 • Studeren met een beperking

  Hogeschool Rotterdam vindt het belangrijk dat studenten met een functiebeperking hun studie succesvol kunnen doorlopen. Er zijn een aantal mogelijkheden om je te ondersteunen.

 • Studeren als topsporter

  Sporten en studeren kan een lastige combinatie zijn. Hogeschool Rotterdam spant zich in om topsporters zo goed mogelijk te faciliteren zodat je het maximale uit je sport en je studie kunt halen.

 • Studeren als vluchteling

  Je bent gevlucht uit eigen land naar Nederland en je wilt gaan studeren bij Hogeschool Rotterdam. Als (toekomstige) student aan Hogeschool Rotterdam kun je gebruik maken van diverse voorzieningen.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.