Menu Zoeken English

Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn

Deeltijd Associate degree

Een Associate degree (Ad) is een 2-jarige hbo-opleiding die opleidt tot een wettelijk erkend diploma. Je kunt hiermee direct aan de slag of je kunt doorstuderen in het derde jaar van de gekoppelde bacheloropleiding.

Om de opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

Programma open dag

28 maart 2020 | 10.00 - 14.00 uur

Opleidingenmarkt

Docenten en studenten van de opleiding staan klaar om in een persoonlijk gesprek je vragen te beantwoorden en iets te vertellen over de opleiding.

  • 10.00 - 14.00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

 

Studenten Service Center

Bij de balie van Studenten Service Center op de locatie Rochussenstraat kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Student aan Zet

Student aan Zet is de plek waar je als student binnen kunt lopen voor specifieke ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan studeren met een functiebeperking of studeren op latere leeftijd. We bieden diverse workshops, bijeenkomsten en keuzevakken aan die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de samenleving. Een team van professionals en ervaringsdeskundigen staat klaar om jou te voorzien van inspiratie, advies, support en training.

Locatie: de stand van het Student aan Zet kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein. De stand staat op de begane grond, voor de ingang van het restaurant.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Ergotherapie (voltijd)
  • Fysiotherapie (voltijd)
  • Leraar Gezondheidszorg en Welzijn (deeltijd)
  • Logopedie (voltijd)
  • Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn (Ad) (deeltijd)
  • Medische Hulpverlening (voltijd)
  • Verloskunde (voltijd)
  • Verpleegkunde (voltijd, duaal en deeltijd)

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Locatie Rochussenstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Vanaf metrostation Dijkzigt of Coolhaven is het ongeveer 5 minuten lopen. Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren in de omgeving. In sommige omringende straten is het gratis parkeren op zaterdag. 

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen