Ga direct naar de content

Leraar Gezondheidszorg en Welzijn

Deeltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Om de opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

Programma open dag

5 april 2018 | 16.00 - 20.00 uur

Opleidingenmarkt

Docenten en/of studenten van de opleiding staan klaar om in een persoonlijk gesprek je vragen te beantwoorden en iets te vertellen over de opleiding.

  • 16.00 - 20.00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je op de open dag bezoeken op de opleidingenmarkt.

Studenten Service Center

Bij de balie van Studenten Service Center op de locatie Rochussenstraat kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Student aan Zet

Student aan Zet is de plek waar je als student binnen kunt lopen voor specifieke ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan studeren met een functiebeperking of studeren op latere leeftijd. We bieden diverse workshops, bijeenkomsten en keuzevakken aan die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de samenleving. Een team van professionals en ervaringsdeskundigen staat klaar om jou te voorzien van inspiratie, advies, support en training.

Locatie: de stand van het Student aan Zet kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein en Kralingse Zoom.

Voorlichting voor vluchtelingenstudenten

Voor vluchtelingen die willen studeren, geven wij een speciale voorlichting in samenwerking met Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Om 10.00 uur verzorgt het UAF algemene voorlichting over studeren en het UAF.  Van 11.00 tot 12.00 uur is er een informatieronde over de eisen om te kunnen starten met een opleiding en welke ondersteuning de hogeschool biedt voor en tijdens je studie. Ook is er een student die zijn persoonlijke verhaal vertelt.  
De voorlichtingen vinden alleen plaats op locatie Academieplein, in lokaal A00.009.

Voorlichting Powerplatform

Speciaal voor aankomende studenten met een functiebeperking, organiseren we een voorlichting tijdens de open dag van 10 februari. Je hoort dan hoe het er bij de Hogeschool aan toe gaat; welke voorzieningen en procedures er zijn. Je krijgt ook informatie over het Powerplatform, het platform voor en door studenten met een beperking.
Tijd: 13.00 – 14.00 uur, locatie Academieplein, lokaal AP.A00.009

Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel vragen hierover? Neem dan contact op met powerplatform@hr.nl of kijk op hogeschoolrotterdam.nl. Het PowerPlatform is onderdeel van Student aan Zet.

 

Locatie

Hier zijn we te vinden

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Ergotherapie (voltijd)
  • Fysiotherapie (voltijd)
  • Leraar Gezondheidszorg en Welzijn (deeltijd)
  • Logopedie (voltijd)
  • Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn (Ad) (deeltijd)
  • Medische Hulpverlening (voltijd)
  • Verloskunde (voltijd)
  • Verpleegkunde (voltijd, duaal en deeltijd)

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Locatie Rochussenstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Vanaf metrostation Dijkzigt of Coolhaven is het ongeveer 5 minuten lopen. Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren in de omgeving. In sommige omringende straten is het gratis parkeren op zaterdag. Bekijk op de plattegrond waar je kunt parkeren in de omgeving. .

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.