Ga direct naar de content

Werktuigbouwkunde

Deeltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Om de opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

Programma open dag

9 december 2017 | 10.00 - 14.00 uur

Opleidingenmarkt

Docenten en/of studenten van de opleiding staan klaar om in een persoonlijk gesprek je vragen te beantwoorden en iets te vertellen over de opleiding.

Demonstraties

Je kunt een demonstratie bijwonen in het Technopark op locatie Academieplein. Je ervaart dan zelf wat je onder andere leert tijdens de opleiding. De loopafstand naar Locatie Academieplein is ca. 10 minuten.

10 februari 2018 | 10.00 - 14.00 uur

Demonstraties

5 april 2018 | 16.00 - 20.00 uur

• 16.00 - 20.00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je op de open dag bezoeken op de locaties AcademiepleinKralingse Zoom, MuseumparkRochussenstraat en Wijnhaven 107.

Inschrijving

Bij de balie van Studenten Service Center op de locatie Rochussenstraat kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Student aan Zet

Student aan Zet is de plek waar je als student binnen kunt lopen voor specifieke ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan studeren met een functiebeperking of studeren op latere leeftijd. We bieden diverse workshops, bijeenkomsten en keuzevakken aan die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de samenleving. Een team van professionals en ervaringsdeskundigen staat klaar om jou te voorzien van inspiratie, advies, support en training.

Locatie: de stand van het Student aan Zet kun je op de open dag bezoeken op locatie Museumpark en Kralingse Zoom.

Hier zijn we te vinden

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Industrieel Product Ontwerpen (voltijd)
  • Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie (voltijd)

Bereikbaarheid

Locatie Academieplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is halte Coolhaven, vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.  Kom je met de auto? Houd dan rekening met beperkte parkeergelegenheid en betaald parkeren in de omgeving. De komende weken is de Academiestraat afgesloten wegens werkzaamheden.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.