Ga direct naar de content

Commerciële Economie

Deeltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Om de opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

Programma open dag

5 november 2016 | 10.00 - 14.00 uur

Opleidingenmarkt

Docenten en/of studenten van de opleiding staan klaar om in een persoonlijk gesprek je vragen te beantwoorden en iets te vertellen over de opleiding.

10 december 2016 | 10.00 - 14.00 uur

11 februari 2017 | 10.00 - 14.00 uur

6 april 2017 | 16.00 - 20.00 uur

• 16.00 - 20.00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je op de open dag bezoeken op de opleidingenmarkt.

Hulp bij studiekeuze

Het kiezen van een studie kan lastig zijn. Je weet nog niet precies wat je wilt; er zijn veel opleidingen en nog meer beroepen. Hoe vind je wat bij jou past?

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan kun je begeleiding krijgen bij het maken van je studiekeuze. Ook voor ouders bieden we speciale activiteiten aan.

Locatie: de stand van Hulp bij studiekeuze kun je op de open dag bezoeken op de opleidingenmarkt.

Inschrijving

Bij de balie van Studenten Service Center op de locatie Rochussenstraat kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Studeren met een beperking

Meer dan de helft van alle studenten met een functiebeperking weet niet dat er regelingen voor hen zijn, waardoor ze net als iedereen gewoon kunnen studeren. De wet schrijft zelfs voor dat hogescholen en universiteiten voor iedereen, of je nu wel of geen beperking hebt, de noodzakelijke studievoorzieningen moeten treffen.

Binnen Hogeschool Rotterdam is het PowerPlatform opgezet voor en door studenten met een functiebeperking. Dit platform richt zich op alle studenten die wat extra ‘power’ kunnen gebruiken om succesvol hun studie te doorlopen. Samen met jou gaan we op zoek naar passende voorzieningen die je kunnen helpen tijdens je studie.

Locatie: de stand van het PowerPlatform kun je op de open dag bezoeken op locatie Museumpark.

Hier zijn we te vinden

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Accountancy (voltijd)
  • Bedrijfseconomie (voltijd en deeltijd)
  • Bedrijfskunde MER (voltijd en deeltijd)
  • Business IT & Management (voltijd en deeltijd)
  • Commerciële Economie (deeltijd)
  • Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales (voltijd)
  • Commerciële Economie | Global Marketing & Sales (voltijd)
  • Commerciële Economie | Marketing of Social Business (voltijd)
  • Financial Services Management (voltijd)
  • Fiscaal Recht en Economie (voltijd)
  • Human Resource Management (voltijd en deeltijd)
  • International Business and Languages (voltijd)
  • International Business and Management Studies (voltijd)
  • Trade Management for Asia (voltijd)
  • Small Business en Retail Management | Entrepreneurship (voltijd en duaal)

Bereikbaarheid

Locatie Kralingse Zoom is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De dichtstbijzijnde metrohalte is halte Kralingse Zoom, vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen. Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren in de omgeving. Je kan terecht bij het P+R terrein bij metrohalte Kralingse Zoom en op het parkeerterrein van de Erasmus Universiteit. Alleen op zaterdag is het parkeren in het naast gelegen Brainpark gratis.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.