Commerciële Economie

Deeltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Om de opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

Programma open dag

28 maart 2020 | 10:00 - 14:00 uur

Algemene voorlichting Career Academy

Een algemene introductie over de deeltijdopleidingen van de Career Academy van Hogeschool Rotterdam Business School.

• 11:15 uur
  • 12:15 uur
  • 13:15 uur

Voor en na de klassikale voorlichting, staan docenten en/of studenten van de opleiding klaar bij de opleidingenstand naast het lokaal, om overige vragen te beantwoorden en aanvullende informatie te geven over de deeltijdopleiding.

• 10:00 - 14:00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Informatie over toelating en aanmelden

Bij de stand op de eerste verdieping kun je terecht met vragen over toelatingsvoorwaarden, toelatingsexamens en voorbereidingscursussen. Ook als je vragen hebt over het aanmelden voor een opleiding kun je die hier stellen. Heb je vragen over opleidingen van Hogeschool Rotterdam die niet op deze locatie worden gegeven, dan ben je ook van harte welkom.

Hulp bij studiekeuze

Heb je ook na oriëntatie bij de opleidingen nog geen idee wat je wilt gaan studeren of twijfel je tussen verschillende opleidingen? Loop dan gerust even langs bij de studiekeuzebegeleiders voor tips en advies bij jouw studiekeuzeproces. Je vindt ons op de 1e verdieping.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Accountancy (voltijd)
  • Bedrijfskunde (voltijd en deeltijd)
  • Business IT & Management (voltijd en deeltijd)
  • Commerciële Economie (deeltijd)
  • Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales (voltijd)
  • Commerciële Economie | Global Marketing & Sales (voltijd)
  • Commerciële Economie | Marketing of Social Business (voltijd)
  • Finance, Tax and Advice (voltijd)
  • Finance & Control (voltijd en deeltijd)
  • Human Resource Management (voltijd en deeltijd
  • International Business (voltijd)
  • Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship (voltijd en duaal)

Bereikbaarheid

Locatie Kralingse Zoom is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is halte Kralingse Zoom, vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen. Kom je met de auto? Let op: het is lastig parkeren aan de Kralingse Zoom. Houd rekening met betaald parkeren in de omgeving. Je kan terecht bij het P+R terrein bij metrohalte Kralingse Zoom en de ondergrondse parkeergarage Erasmus Plaza van de Erasmus Universiteit. Parkeergarage Mandeville Building is op zaterdag gesloten. Tip! Alleen op zaterdag is het parkeren op de naast gelegen openbare weg in Brainpark gratis.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.