Menu Zoeken English

Chemische Technologie

Deeltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Om de opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

De opleiding Chemische Technologie wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Programma open dag

28 maart 2020 | 10.00 - 14.00 uur

Klassikale voorlichting

Docenten en/of studenten geven een korte voorlichting over de opleiding in een lokaal. Een voorlichting duurt 30 - 45 minuten.

  • 10.15 uur
  • 11.15 uur
  • 12.15 uur
  • 13.15 uur

Opleidingenmarkt

Docenten en/of studenten van de opleiding staan klaar om in een persoonlijk gesprek je vragen te beantwoorden en iets te vertellen over de opleiding.

  • 10.00 - 14.00 uur doorlopend

Demonstraties in de proceshal

Je kunt een demonstratie bijwonen in de proceshal. Je ervaart dan zelf wat je onder andere leert tijdens de opleiding. De proceshal die wordt gebruikt voor het praktijkonderwijs van de opleiding, bevindt zich op locatie Academieplein. Locatie Academieplein ligt op ca. 12 minuten loopafstand. Je kunt ook gebruik maken van de tuktuk die tussen de locaties heen en weer rijdt.

  • 10.00 - 14.00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je op de open dag bezoeken op de locaties AcademiepleinKralingse Zoom, MuseumparkRochussenstraat en Wijnhaven 107.

Inschrijving

Bij de balie van Studenten Service Center kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Student aan Zet

Student aan Zet is de plek waar je als student binnen kunt lopen voor specifieke ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan studeren met een functiebeperking of studeren op latere leeftijd. We bieden diverse workshops, bijeenkomsten en keuzevakken aan die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de samenleving. Een team van professionals en ervaringsdeskundigen staat klaar om jou te voorzien van inspiratie, advies, support en training.

Locatie: de stand van het Student aan Zet kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein. De stand staat op de begane grond, voor de ingang van het restaurant.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Lloydstraat

Lloydstraat 300 3024 EA Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Chemische Technologie (deeltijd en voltijd)
  • Logistics Engineering (voltijd)
  • Maritiem Officier (voltijd)
  • Maritieme Techniek (voltijd)

Praktische Informatie

Bereikbaarheid

Locatie Lloydstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Vanaf de dichtstbijzijnde tramhalte (tram 8, halte Pieter de Hoochweg) is het ongeveer 5 minuten lopen. Vanaf metrohalte Coolhaven is het ongeveer 8 minuten lopen.

Op de open dagen kun je gratis parkeren in de parkeergarage in het gebouw, er is hier echter beperkt plek beschikbaar. Wanneer de garage vol is, kun je parkeren aan de Lloydstraat of in de parkeergarage van Q-park Schiecentrale. Aan de Lloydstraat is het betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur

Bekijk hier de routebeschrijving.

Koffie en thee

Er is gratis koffie en thee beschikbaar. Daarnaast zijn er snacks te koop.

 

Overige open dagen STC Group

STC Group organiseert zelf nog een aantal open dagen naast de reguliere open dagen van Hogeschool Rotterdam. Kijk voor meer informatie op de website van STC Group. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen