International Business

Voltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Na het behalen van je diploma ga je werken of studeer je verder aan een masteropleiding.

LET OP, de open dagen van de opleiding International Business zijn op locatie Kralingse Zoom

Programma open dag

28 maart 2020 | 10.00 - 14.00 uur

Klassikale voorlichting

Docenten en/of studenten van de voltijdopleidingen geven in het Auditorium een presentatie over de opleiding International Business. De voorlichting duurt 30 minuten.

• 10.15 uur
  • 11.15 uur
  • 12.15 uur
  • 13.15 uur

Voor en na de klassikale voorlichtingen, staan docenten en/of studenten van de voltijdopleidingen klaar bij de opleidingenstand naast het lokaal, om overige vragen te beantwoorden en aanvullende informatie te geven over de opleiding.

• 10.00 - 14.00 uur doorlopend

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Overige activiteiten

Informatie over toelating en aanmelden

Bij de stand op de eerste verdieping kun je terecht met vragen over toelatingsvoorwaarden, toelatingsexamens en voorbereidingscursussen. Ook als je vragen hebt over het aanmelden voor een opleiding kun je die hier stellen. Heb je vragen over opleidingen van Hogeschool Rotterdam die niet op deze locatie worden gegeven, dan ben je ook van harte welkom.

Hulp bij studiekeuze

Heb je ook na oriëntatie bij de opleidingen nog geen idee wat je wilt gaan studeren of twijfel je tussen verschillende opleidingen? Loop dan gerust even langs bij de studiekeuzebegeleiders voor tips en advies bij jouw studiekeuzeproces. Je vindt ons op de 1e verdieping.

Oudervoorlichting

Hoe weet je als ouder wat het hbo inhoudt? En hoe kun je je kind begeleiden bij het maken van een studiekeuze? De voorlichting speciaal voor ouders over ‘Studeren in het hbo’  gaat gedurende een uur in op de volgende onderwerpen:

• de houding en vaardigheden die van de student worden verwacht.
  • de opbouw en de specifieke kenmerken van het hbo-onderwijs.
  • begrippen in het hbo-onderwijs (ECTS, propedeuse, BSA, et cetera).
  • toelatingsvoorwaarden, aanmelding en begeleiding.

De voorlichting wordt op één locatie aangeboden op de open dagen en avond:

28 maart 2020: 10.15 en 11.45 uur, locatie Kralingse Zoom

Studentenverenigingen

Naast een goede opleiding biedt de stad Rotterdam nog veel meer mogelijkheden voor haar studenten! Je kunt je aansluiten bij studie- of sportverenigingen, maar daarnaast bieden de studentengezelligheidsverenigingen ook veel mogelijkheden. Bij een studentengezelligheidsvereniging maak je nieuwe vrienden, bezoek én organiseer je de vetste feesten, vind je snel een woonplek en ontwikkel je je vaardigheden door het doen van commissies of besturen.

De Rotterdamse Kamer van Verenigingen (R.K.v.V.) is het overkoepelende orgaan van de zes studentengezelligheidsverenigingen in Rotterdam.

De R.K.v.V. is aanwezig op één locatie tijdens de open dagen en avond:

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Accountancy (voltijd)
  • Bedrijfskunde (voltijd en deeltijd)
  • Business IT & Management (voltijd en deeltijd)
  • Commerciële Economie (deeltijd)
  • Commerciële Economie | Creative Marketing & Sales (voltijd)
  • Commerciële Economie | Global Marketing & Sales (voltijd)
  • Commerciële Economie | Marketing of Social Business (voltijd)
  • Finance, Tax and Advice (voltijd)
  • Finance & Control (voltijd en deeltijd)
  • Human Resource Management (voltijd en deeltijd
  • International Business (voltijd)
  • Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship (voltijd en duaal)

Bereikbaarheid

Locatie Kralingse Zoom is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is halte Kralingse Zoom, vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen. Kom je met de auto? Let op: het is lastig parkeren aan de Kralingse Zoom. Houd rekening met betaald parkeren in de omgeving. Je kan terecht bij het P+R terrein bij metrohalte Kralingse Zoom en de ondergrondse parkeergarage Erasmus Plaza van de Erasmus Universiteit. Parkeergarage Mandeville Building is op zaterdag gesloten. Tip! Alleen op zaterdag is het parkeren op de naast gelegen openbare weg in Brainpark gratis.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.