Menu Zoeken English

Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Voltijd Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Na het behalen van je diploma ga je werken of studeer je verder aan een masteropleiding.

Programma open dag

28 maart 2020 | 10.00 - 14.00 uur

Klassikale voorlichting

Docenten en/of studenten van de voltijdopleidingen geven in een lokaal een korte voorlichting over de opleiding. De voorlichting duurt 30 minuten. Deze voorlichting vindt plaats op locatie Max Euwelaan, direct tegenover Kralingse Zoom en Novotel.

  • 10.15 uur
  • 11.15 uur
  • 12.15 uur
  • 13.15 uur

Voor en na de klassikale voorlichtingen, staan docenten en/of studenten van de voltijdopleidingen klaar bij de opleidingenstand naast het lokaal, om overige vragen te beantwoorden en aanvullende informatie te geven over de opleiding.

  • 10.00 - 14.00 uur doorlopend 

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je op de open dag bezoeken op de locaties AcademiepleinKralingse Zoom, MuseumparkRochussenstraat en Wijnhaven 107.

Inschrijving

Bij de balie van Studenten Service Center kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Hulp bij studiekeuze

Het kiezen van een studie kan lastig zijn. Je weet nog niet precies wat je wilt; er zijn veel opleidingen en nog meer beroepen. Hoe vind je wat bij jou past?

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan kun je begeleiding krijgen bij het maken van je studiekeuze. Ook voor ouders bieden we speciale activiteiten aan.

Locatie: de stand van Hulp bij studiekeuze kun je op de open dag bezoeken op locatie Kralingse Zoom.

Oudervoorlichting

Hoe weet je als ouder wat het hbo inhoudt? En hoe kun je je kind begeleiden bij het maken van een studiekeuze? De voorlichting speciaal voor ouders over ‘Studeren in het hbo’  gaat gedurende een uur in op de volgende onderwerpen:

  • de houding en vaardigheden die van de student worden verwacht.
  • de opbouw en de specifieke kenmerken van het hbo-onderwijs.
  • begrippen in het hbo-onderwijs (ECTS, propedeuse, BSA, et cetera).
  • toelatingsvoorwaarden, aanmelding en begeleiding.

De voorlichting wordt op één locatie aangeboden op de open dagen en avond:

28 maart 2020: 10.15 en 11.45 uur, locatie Kralingse Zoom

Studentenverenigingen

Naast een goede opleiding biedt de stad Rotterdam nog veel meer mogelijkheden voor haar studenten! Je kunt je aansluiten bij studie- of sportverenigingen, maar daarnaast bieden de studentengezelligheidsverenigingen ook veel mogelijkheden. Bij een studentengezelligheidsvereniging maak je nieuwe vrienden, bezoek én organiseer je de vetste feesten, vind je snel een woonplek en ontwikkel je je vaardigheden door het doen van commissies of besturen.

De Rotterdamse Kamer van Verenigingen (R.K.v.V.) is het overkoepelende orgaan van de zes studentengezelligheidsverenigingen in Rotterdam.

De R.K.v.V. is aanwezig op één locatie tijdens de open dagen en avond:

 

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Max Euwelaan

Max Euwelaan 71-81 3062 MA Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Commerciële Economie | SportMarketing en Management (voltijd)

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Locatie Kralingse Zoom is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is halte Kralingse Zoom, vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen. Kom je met de auto? Let op: het is lastig parkeren aan de Kralingse Zoom. Houd rekening met betaald parkeren in de omgeving. Je kan terecht bij het P+R terrein bij metrohalte Kralingse Zoom en de ondergrondse parkeergarage Erasmus Plaza van de Erasmus Universiteit. Parkeergarage Mandeville Building is op zaterdag gesloten. Tip! Alleen op zaterdag is het parkeren op de naast gelegen openbare weg in Brainpark gratis.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Restaurant

Tijdens de open dag kun je in het restaurant terecht voor iets te eten en drinken. Je kunt betalen met je pinpas of contant.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen