Menu Zoeken English

Automotive

Voltijd en duaal Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding op hbo-niveau. Na het behalen van je diploma ga je werken of studeer je verder aan een masteropleiding.

Programma open dag

4 april 2019 | 16.00 - 20.00 uur

Klassikale voorlichting

Docenten en/of studenten geven een korte voorlichting over de opleiding in een lokaal. Een voorlichting duurt 30 - 45 minuten.

  • 17.00 uur
  • 18.30 uur 

Automotive Engineering projecten

Studenten Automotive vertellen je graag iets over hun projecten.

  • 16.00 - 20.00 uur doorlopend

Opleidingenmarkt 

Docenten en/of studenten van de opleiding staan klaar om in een persoonlijk gesprek je vragen te beantwoorden en iets te vertellen over de opleiding. De opleidingenmarkt staat op locatie Academieplein. Locatie Academieplein is bereikbaar met de waterbus, het is ca. 15 minuten varen. Tijdens de open avond is de waterbus gratis voor bezoekers. Voor meer informatie over de vertrektijden kun je terecht bij de ontvangststudenten.

  • 16.00 - 20.00 uur doorlopend

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je op de open dag bezoeken op de locaties AcademiepleinKralingse Zoom, Museumpark, Rochussenstraat en Wijnhaven 107.

Inschrijving

Bij de balie van Studenten Service Center kun je terecht met vragen over aanmelden, jouw (her)inschrijving, collegegeld en de betaling daarvan. Daarnaast kun je tijdens de open dag documenten inleveren die nodig zijn voor je aanmelding.

Locatie: de balie van het Studenten Service Center kun je op de open dag bezoeken op locatie Rochussenstraat.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Wil je een hbo-opleiding volgen, maar beschik je nog niet over de juiste vooropleiding? Dan kun je examen doen via het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of het Onderzoek NT2 om alsnog toegelaten te worden tot jouw opleiding.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein.

Student aan Zet

Student aan Zet is de plek waar je als student binnen kunt lopen voor specifieke ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan studeren met een functiebeperking of studeren op latere leeftijd. We bieden diverse workshops, bijeenkomsten en keuzevakken aan die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de samenleving. Een team van professionals en ervaringsdeskundigen staat klaar om jou te voorzien van inspiratie, advies, support en training.

Locatie: de stand van het Student aan Zet kun je op de open dag bezoeken op locatie Academieplein. De stand staat op de begane grond, voor de ingang van het restaurant.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

RDM Campus

RDM-kade 59 3089 JR Rotterdam

Opleidingen op deze locatie

Tijdens de open dag
  • Automotive (voltijd en duaal)

Praktische informatie

Bereikbaarheid

De RDM-Campus is op de open dag bereikbaar met de waterbus, bus 68 en de auto. Op het RDM terrein is het vrij parkeren.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Waterbus RDM-Campus

Tijdens de open dag kun je gratis gebruik maken van de waterbus van de RDM-Campus naar locatie Academieplein. De waterbus vertrekt vanaf de RDM kade en vaart naar de St. Jobshaven, ca. 10 lopen lopen vanaf locatie Academieplein. Bij de ingang van de RDM-Campus of van Academieplein kun je terecht voor de exacte vertrektijden.

Restaurant

Je kunt terecht in Baai 2 voor iets te eten of te drinken.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.