Menu Zoeken English

Open avond - Deeltijd

Dinsdag 4 juni 2019

Deze open avond is speciaal bedoeld voor deeltijd bacheloropleidingen en Associate degrees. Om een opleiding in deeltijd te kunnen volgen, werk je naast je opleiding (betaald of onbetaald) in een voor de studie relevante functie.

Je bent van harte welkom op 4 juni 2019 van 17:00 - 20:00 uur.

Programma

Bachelor

Onderstaande deeltijd bacheloropleidingen zijn te bezoeken op dinsdag 4 juni 2019 tussen 17.00 - 20.00 uur op de opleidingenmarkt. Daarnaast biedt een aantal opleidingen ook nog klassikale voorlichting aan. 

Deze deeltijd open avond vindt plaats op verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam. Het programma volgt later.

Associate degree

Onderstaande voltijd en deeltijd Associate degrees zijn te bezoeken op dinsdag 4 juni 2019 tussen 17.00 - 20.00 uur op de opleidingenmarkt. Daarnaast biedt een aantal opleidingen ook nog klassikale voorlichting aan. 

Deze deeltijd open avond vindt plaats op verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam. Het programma volgt later.

Post HBO

Onderstaande Post HBO opleiding is te bezoeken op dinsdag 4 juni 2019 tussen 17.00 - 20.00 uur op de opleidingenmarkt. Daarnaast zijn er ook proeflessen te volgen, dit programma volgt later.  

Deze deeltijd open avond vindt plaats op verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam. Het programma volgt later.

Overige activiteiten

Studievoorlichting

Studievoorlichting is hét aanspreekpunt voor informatie over alle opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. Ook is hier praktische informatie te krijgen over toelatingsexamens, voorbereidingscursussen, buitenlandse diploma’s, proefstuderen en studiekosten. De studievoorlichters kunnen je tevens helpen als je nog twijfels hebt over je studiekeuze, bijvoorbeeld met een workshop of een individueel studiekeuzetraject.

Locatie: de stand van Studievoorlichting kun je tijdens de open avond bezoeken op de opleidingenmarkt.

Toelatingsexamens en Ondersteunend Onderwijs

Beschik je niet over de juiste vooropleiding? Dan zijn er mogelijkheden om door middel van het Toelatingsonderzoek 21+, het Onderzoek deficiëntie of Onderzoek NT2 alsnog toegelaten te worden tot de opleiding. 

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je tijdens de open avond bezoeken op de opleidingenmarkt op locatie Museumpark.

Student aan Zet

Student aan Zet is de plek waar je als student binnen kunt lopen voor specifieke ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan studeren met een functiebeperking of studeren op latere leeftijd. We bieden diverse workshops, bijeenkomsten en keuzevakken aan die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de samenleving. Een team van professionals en ervaringsdeskundigen staat klaar om jou te voorzien van inspiratie, advies, support en training.

Locatie: de stand van Toelatingsexamen en Ondersteunend Onderwijs kun je tijdens de open avond bezoeken op de opleidingenmarkt.

 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.