Online open dagen Ad Smart Technology

Voltijd Associate degree

Technologie verandert de wereld. Ontwikkelingen gaan zo snel dat we nog niet weten hoe de wereld er over een paar jaar uitziet. De Ad Smart Technology stoomt jou klaar voor een baan in de toekomst.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de Ad Smart Technology

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Smart Technology. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

In deze online presentatie video vertellen we je alles over de Ad-opleiding Smart Technology.

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

RDM Rotterdam / Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

De Werkplaatsprojecten vinden plaats op RDM Campus in Rotterdam of de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Student Cheyenne geeft je in deze vlog een rondleiding op RDM Rotterdam. Deze locatie is een oude scheepsloods en dat zie je overal terug. Bekijk de vlog!

Alle informatie over locatie RDM Rotterdam

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen