Online open dagen Ad Ondernemen

Voltijd Associate degree

Deze tweejarige, praktijkgerichte Associate Degree is bedoeld voor professionals en afgestudeerden uit het mbo en havo, die zich als zelfstandig ondernemer willen vestigen of hun kennis willen verdiepen.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Online kennismaken met de tweejarige opleiding Ad Ondernemen

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Ondernemen. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Student Ad Ondernemen, Dorien Steenhouwer vertelt over deze tweejarige Associate degree opleiding bij de Rotterdam Academy van Hogeschool Rotterdam

Rotterdam Ondernemen Talent is door de opleiding Ad Ondernemen in het leven geroepen om een ander podium te bieden dan alleen onderwijs voor alle tweedejaars studenten en hun businessconcepten. Co-creatie ten top! Een mooie samenwerking tussen de student, de opleiding en het werkveld. Waarbij de student en zijn concept centraal staan.

Bekijk hier de Aftermovie van ROT2019! Rotterdam Ondernemen Talent is een intiatief van de opleiding Ondernemen om onze eigen ondernemers hun concepten een podium te bieden.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen