Online open dagen Ad Ondernemen

Voltijd Associate degree

Deze tweejarige, praktijkgerichte Associate Degree is bedoeld voor professionals en afgestudeerden uit het mbo en havo, die zich als zelfstandig ondernemer willen vestigen of hun kennis willen verdiepen.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Kom in contact met onze docenten en studenten

Online kennismaken met de tweejarige opleiding Ad Ondernemen

In deze 15 minuten durende online presentatie geeft de docent je een virtuele rondleiding van de Ad opleiding Ondernemen.

Student Ad Ondernemen, Dorien Steenhouwer vertelt over deze tweejarige Associate degree opleiding bij de Rotterdam Academy van Hogeschool Rotterdam

Rotterdam Ondernemen Talent is door de opleiding Ad Ondernemen in het leven geroepen om een ander podium te bieden dan alleen onderwijs voor alle tweedejaars studenten en hun businessconcepten. Co-creatie ten top! Een mooie samenwerking tussen de student, de opleiding en het werkveld. Waarbij de student en zijn concept centraal staan.

Bekijk hier de Aftermovie van ROT2019! Rotterdam Ondernemen Talent is een intiatief van de opleiding Ondernemen om onze eigen ondernemers hun concepten een podium te bieden.