Online open dagen Ad Management

Voltijd Associate degree

Met de tweejarige Ad Management kun je zowel managementondersteunende als leidinggevende functies bekleden, zoals officemanager of projectmanagement officer (PMO).

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Wat houdt deze opleiding in?

Online kennismaken met de opleiding Ad Management

Online open dag presentatie Ad Management door docente Joleen van Loon.

De Ad Management (voltijd) is een tweejarige 'Associate Degree' opleiding op de Hogeschool Rotterdam. Benieuwd wat deze opleiding inhoudt? Kijk dan naar deze video! Hierin vertellen een docent en een eerstejaars student je alles wat je wilt weten. Heb je na het kijken van de video nog vragen? Stel deze aan een van onze studentambassadeurs of kom naar een van onze studiekeuzeactiviteiten. Zo kun je onder andere een interactieve webinar, een live Q&A en een proefstudeerdag volgen. Inschrijven kan via de website.

In deze online presentatie video vertelt opleidingscoördinator Rens Rietveld je alles over de Associate degree (Ad) Management aan Hogeschool Rotterdam.

Oud-studente Amaya vertelt over de opleiding Ad Management.
Amaya Zondag heeft vorig jaar haar Ad Management (voorheen Ad Officemanagement) afgerond bij Hogeschool Rotterdam. Zij vertelt je graag over de opleiding en daarna.

Ontmoet Roshni: één van onze Management studenten!
Lijkt de opleiding Ad Management je leuk? Ontdek nu hoe onze student Roshni de opleiding ervaart en of ze blij is met haar studiekeuze!

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen