Online open dag Management

Voltijd Associate degree

Met de tweejarige Ad Management kun je zowel managementondersteunende als leidinggevende functies bekleden, zoals officemanager of projectmanagement officer (PMO).

Wat houdt deze opleiding in?

Een online presentatie van de opleiding Ad Management

Wat voor studie is de Ad Management van de Rotterdam Academy? Graag vertellen we meer in bijgevoegde video presentatie.

Online open dag presentatie Ad Management door docente Joleen van Loon.

Ontmoet Roshni: één van onze Management studenten!
Lijkt de opleiding Ad Management je leuk? Ontdek nu hoe onze student Roshni de opleiding ervaart en of ze blij is met haar studiekeuze!

Oud-studente Amaya vertelt over de opleiding Ad Management.
Amaya Zondag heeft vorig jaar haar Ad Management (voorheen Ad Officemanagement) afgerond bij Hogeschool Rotterdam. Zij vertelt je graag over de opleiding en daarna.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Ad Management van Hogeschool Rotterdam? De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze. Lees hun ervaringen en wanneer je vragen hebt, stel ze gerust.

Zeyad, tweedejaarsstudent opleiding Ad Management

Hey! Mijn naam is Zeyad Al Mumar (23 jaar), tweedejaarsstudent Ad Management aan de Hogeschool Rotterdam. Een studiekeuze maken is geen gemakkelijke opgave, dat weet ik! Daarom kun je alle hulp goed gebruiken om een studie te kiezen die goed aansluit op jouw wensen, kwaliteiten en eisen. Ik wil jou graag hierbij helpen. Door middel van persoonlijke gesprekken kom je verder dan online testen. Het gaat hier dus om échte hulp! Wil je meer over de opleiding weten? Neem dan gerust contact met mij op via LinkedIn of email. Ik zal er echt voor je zijn!

Stel je vraag via LinkedIn

Ruby, tweedejaarsstudent opleiding Ad Management

Mijn naam is Ruby Zeeuw, ik ben 19 jaar. Dit jaar mag ik de studie Ad Management afronden en volgend jaar mag ik instromen in het derde jaar van Bedrijfskunde. Het afgelopen jaar heb ik ook het Excellentie Programma gevolgd. In één jaar kan je jezelf daarmee extra uitdagen samen met leerlingen van andere Ad opleidingen. In een team zet je een bedrijf op, volg je verschillende masterclasses en nog veel meer. Als jij vragen hebt over de opleiding of het excellentieprogramma, ask me anything!

Stel je vraag via Instagram

Hilde, eerstejaarsstudent opleiding Ad Management

Hi! Mijn naam is Hilde Wetsteijn (24 jaar) en ik ben eerstejaarsstudent Ad Management op de Hogeschool Rotterdam. Voordat ik begon aan deze opleiding vond ik het lastig om er achter te komen of deze studie nu echt bij mij zou passen. Inmiddels ben ik erg blij met mijn keuze. Ben jij nou ook al enige tijd aan het twijfelen? Laat mij je dan helpen! Wil jij weten wat je allemaal te wachten staat bij deze opleiding? Stuur mij dan een e-mail of een berichtje via LinkedIn. Ik sta je graag te woord!

vraag via LinkedIn

Amaya, over de opleiding Ad Management

Amaya, afgestudeerd aan de opleiding Officemanagement AD Hi! Ik ben Amaya Zondag en ik ben 23 jaar oud. Ik heb de tweejarige opleiding Officemanagement AD gedaan, welke nu Management heet. Het tweede jaar van de opleiding heb ik mijn kennis verbreed door mee te doen aan het Excellentie Programma.In 2019 ben ik afgestudeerd. Eerst heb ik even lekker vakantie gevierd, en daarna ben ik gaan solliciteren. Dit was natuurlijk best spannend, maar gelukkig heb ik al gauw een toffe uitdaging gevonden. Ik werk sinds 1 november als Team Assistent bij Colliers International, een vastgoed beheerder.
Ben jij nou benieuwd naar wat je leert, waarin je groeit, of waar het Excellentie Programma om draait? Of heb je vragen omtrent het solliciteren en een eerste baan? Twijfel dan niet en stuur gewoon een berichtje. Ik vind het superleuk om anderen te adviseren en verder te helpen. Het zou toch tof zijn als je er binnenkort achter komt dat je dé opleiding gevonden hebt die helemaal bij jou past?!

Stel je vraag via LinkedIn