Online open dag Crossmediale Communicatie

Voltijd Associate degree Crossmediale Communicatie

Sta jij in dubio: werken of verder leren? Je wilt je kansen vergroten op de arbeidsmarkt en dat binnen slechts twee jaar. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag met beeld, tekst en audio.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Crossmediale Communicatie

In de Associate degree Crossmediale Communicatie krijg je skills aangeleerd die je nodig hebt voor een baan in de communicatiebranche. Een praktische, tweejarige hbo-opleiding met enthousiaste docenten uit de praktijk. Nieuwsgierig geworden? Onze docent Marlon Hartskeerl laat je zien welke creatieve content en (online) campagnes je tijdens deze opleiding leert maken.

Docenten en studenten vertellen over de opleiding Ad Crossmediale Communicatie

Een voorbeeldproject

organiseren van een evenement

Onze creatieve studenten van de opleiding Crossmediale Communicatie hebben voor Stichting Jarige Job een evenement georganiseerd! Op deze manier maakten ze kennis met de praktijk en deden ze iets goeds voor de maatschappij. Ze mochten geheel zelf een concept bedenken, uitwerken en daadwerlijk gaan neerzetten.