Online open dag Crossmediale Communicatie

Voltijd Associate degree Crossmediale Communicatie

Sta jij in dubio: werken of verder leren? Je wilt je kansen vergroten op de arbeidsmarkt en dat binnen slechts twee jaar. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag met beeld, tekst en audio.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Crossmediale Communicatie

In de Associate degree Crossmediale Communicatie krijg je skills aangeleerd die je nodig hebt voor een baan in de communicatiebranche. Een praktische, tweejarige hbo-opleiding met enthousiaste docenten uit de praktijk. Nieuwsgierig geworden? Onze docent Marlon Hartskeerl laat je zien welke creatieve content en (online) campagnes je tijdens deze opleiding leert maken.

Docenten en studenten vertellen over de opleiding Ad Crossmediale Communicatie

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding

Ervaring van onze studenten

Zij helpen je graag!

Hoe is de sfeer op school? Wat leer je precies? Wat is er zo tof aan de opleiding en wat vinden studenten lastig? Bekijk de vlog van onze tweedejaarsstudent Nienke om te zien hoe een dag van een cmc-student eruitziet. Heb je nog meer vragen over de opleiding? Neem dan gerust contact op met Nur, Nienke, Femke en Sylvia. Deze studenten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Nienke neemt je een lesdag mee bij de opleiding Ad Crossmediale Communicatie.

Femke Meijboom
Tweedejaarsstudent opleiding Crossmediale Communicatie

Hoi, ik ben Femke (22), een tweedejaarsstudent van de opleiding Crossmediale Communicatie. Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase. Halverwege het tweede jaar schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel zodat ik, met alles wat ik bij de opleiding heb geleerd, mijn eigen onderneming kan starten. Ik schrijf boeken en columns, ik blog over het ondernemersavontuur en ik fotografeer graag andere mensen. Heb jij een vraag over de opleiding? Schroom niet en stuur me een berichtje via Instagram.

Nur Kileci
Eerstejaarsstudent opleiding Crossmediale Communicatie

Ik kan me heel goed voorstellen dat je het lastig vindt om de juiste studiekeuze te maken. Zelf ben ik van opleiding veranderd, omdat mijn vorige opleiding toch niet iets voor mij was. Nu heb ik mijn plekje gevonden. Het is een tweejarige, maar brede opleiding waarmee je direct aan de slag kunt nadat je je diploma hebt gehaald. Mocht je vragen hebben over de opleiding of mijn ervaringen, neem gerust contact op. Ik help graag!

Stel je vraag via Facebook

Stuur mij een e-mail

Sylvia Loendersloot,

Eerstejaarsstudent opleiding Crossmediale Communicatie

Hoi, ik ben Sylvia en ik ben 20 jaar oud. Na mijn vorige opleiding MBO Interieuradviseur niveau 4, ben ik afgelopen september begonnen aan de opleiding Crossmediale Communicatie. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Ook ik heb een aardige switch gemaakt qua opleiding en vond dit niet heel makkelijk. Gelukkig heb ik geen spijt van mijn keuze en heb ik zeker mijn plekje gevonden op deze opleiding. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt!

Stuur mij een e-mail

Nienke Tichelaar
Tweedejaarsstudent opleiding Crossmediale Communicatie

Hi! Ik ben Nienke (22 jaar) en tweedejaarsstudent Crossmediale Communicatie. Mijn tijd op deze opleiding zit er helaas al bijna op. Wat is de tijd voorbijgevlogen en wat heb ik hier enorm veel geleerd. Ik begrijp dat het maken van een keuze voor een nieuwe studie erg moeilijk is. Je kunt voor alle vragen over deze opleiding bij mij terecht. Ik kan je precies vertellen hoe een lesdag eruitziet en wat er allemaal bij de opleiding komt kijken. Stel je vragen gerust!

Een voorbeeldproject

organiseren van een evenement

Onze creatieve studenten van de opleiding Crossmediale Communicatie hebben voor Stichting Jarige Job een evenement georganiseerd! Op deze manier maakten ze kennis met de praktijk en deden ze iets goeds voor de maatschappij. Ze mochten geheel zelf een concept bedenken, uitwerken en daadwerlijk gaan neerzetten.