Online open dagen Ad Accountancy

Voltijd Associate degree

De Associate degree Accountancy stoomt je klaar voor werk in de financiële sector. Na twee jaar kun je professionals ondersteunen op het gebied van de financiële en/of fiscale dienstverlening. Als assistent-accountant richt je je vooral op de samenstelpraktijk in het midden- en kleinbedrijf.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de tweejarige Associate degree opleiding Ad Accountancy

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Accountancy. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Onze docenten en een student van Ad Accountancy vertellen over de opleiding.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen