Menu Zoeken English

Online open dag Pedagogisch Educatief Professional

Voltijd Associate degree

Wat voor studie is de Ad Pedagogisch Educatief Professional van de Rotterdam Academy? De Ad Pedagogisch Educatief Professional is geschikt voor studenten met een verwant mbo-niveau 4-diploma. Bij de start van de opleiding is voorkennis en ervaring met kleine kinderen in het werkveld noodzakelijk. Studenten met de vooropleidingen vwo, havo en niet verwante mbo-opleidingen wordt aangeraden de gerelateerde bacheloropleiding Social Work te bezoeken.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Pedagogisch Educatief Professional

Wat voor studie is de Ad Pedagogisch Educatief Professional van de Rotterdam Academy? Met het diploma van de Associate degree (Ad) Pedagogisch Educatief Professional op zak word je binnen je eigen sector specialist in pedagogische en educatieve begeleiding van kinderen, hun ouders en je collega’s. 

 

Studenten aan het woord

Wat vinden studenten van deze opleiding?

Caner, eerstejaarsstudent opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional vt

Hallo Allemaal, Ik ben Caner, eerstejaarsstudent aan de voltijdopleiding Pedagogisch Educatief Professional (PEP). Nadat ik klaar was met mijn studies op het mbo heb ik een halfjaar Social Work gedaan. Helaas kwam ik er tijdens die studie achter dat er in de eerste jaar van Social Work weinig pedagogiek aan bod kwam, wat ik wel graag wilde. Daarom maakte ik de keuze over te stappen naar de opleiding Ad PEP. Wat ik erg leuk vind is dat je na deze tweejarige studie alsnog kan doorstromen naar de bacheloropleiding Social Work, wat vervolgens 2 jaar duurt in plaats van 4 jaar. Als je nog vragen hebt of iets wilt weten mag je mij gerust vragen stellen over deze studie.

Stel je vraag via Instagram

Fatma, tweedejaarsstudent opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional

Hallo allemaal, mijn naam is Fatma en ik ben tweede jaar student van de opleiding AD PEP. Daarnaast ben ik ook de peercoach. Voordat ik ben begonnen aan deze opleiding heb ik Socaal Werk aan Zadkine succesvol afgerond. De opleiding PEP bevalt mij super goed, het voldeed aan mijn verwachtingen. 
Wat ik leuk vind aan de opleiding is dat er een afwisseling in zit. Er wordt veel aandacht besteed aan de studenten, wat ik zelf als fijn heb ervaren. Voor meer duidelijkheid over de opleiding PEP kunnen jullie al jullie vragen aan mij stellen via mijn instagram.

Stel je vraag via Instagram

Alexi, tweedejaarsstudent opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional

Ik ben Alexi en ik ben eerstejaars student van de PEP opleiding. Daarnaast ben ik lid van de opleidingscommissie wat ik met veel plezier doe. Hiervoor heb ik mbo gedaan en daarna een halfjaar de pabo. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de PEP opleiding. Stel je vraag over de studie aan mij via mijn LinkedIn.

Stel je vraag via LinkedIn

Stephanie, student opleiding Pedagogisch Educatief Professional

“PEP is inzicht, ontwikkeling en groei. Dat begint bij JEZELF; pas als je dat beseft, kun je voor kinderen zorgen.” 

In deze video vertelt studente Melanie Buitelaar waarom zij gekozen heeft voor de tweejarige opleiding Associate degree Pedagogisch Educatief Professional.

Ook studente Carlijn Lucassen vertelt in het kort over studeren bij  Ad Pedagogisch Educatief Professional.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen