Online open dagen Ad Pedagogisch Educatief Professional

Voltijd Associate degree

Wat voor studie is de Ad Pedagogisch Educatief Professional van de Rotterdam Academy? De Ad Pedagogisch Educatief Professional is geschikt voor studenten met een verwant mbo-niveau 4-diploma. Bij de start van de opleiding is voorkennis en ervaring met kleine kinderen in het werkveld noodzakelijk. Studenten met de vooropleidingen vwo, havo en niet verwante mbo-opleidingen wordt aangeraden de gerelateerde bacheloropleiding Social Work te bezoeken.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Pedagogisch Educatief Professional

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, hoeveel uur je kwijt bent aan zelfstudie, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

In deze video vertelt studente Melanie Buitelaar waarom zij gekozen heeft voor de tweejarige opleiding Associate degree Pedagogisch Educatief Professional.

Ook studente Carlijn Lucassen vertelt in het kort over studeren bij  Ad Pedagogisch Educatief Professional.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen