Menu Zoeken English

Online open dag Arts & Crafts

Voltijd Associate degree

Op de tweejarige Associate Degree opleiding Arts & Crafts kun je je ambachtelijke, creatieve en commerciële vaardigheden verdiepen en uitbreiden.

Waar leiden we je voor op?

Wat je kunt verwachten bij de Ad Arts & Crafts

Student Journey Ad Arts & Crafts
In deze video maak je kennis met Eline en Timo. De een is net afgestudeerd, de ander net begonnen in het eerste jaar. Wat zijn hun ervaringen?

Een online presentatie door docent Yke Schotten over de opleiding Ad Arts & Crafts.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vertellen je graag meer over de opleiding Ad Arts & Crafts

Ben je benieuwd naar de opleiding Ad Arts & Crafts bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Ruben, student opleiding Ad Arts & Crafts 

Ik ben Ruben Tempelman, een 23-jarige student met passie voor design. Ik studeer in mijn laatste jaar Packaging Design op de Ad Arts & Crafts. Wat inspireert mij het meest? Ik haal mijn inspiratie uit mijn omgeving. Rotterdam: een stad met strakke lijnen, clean en zakelijk. Lopend door Rotterdam zie ik een nieuwe stad en voel ik een nieuwe vibe. Gecombineerd met mijn eigen persoonlijkheid, wil ik dat vangen in design: I’m gonna tell my own (Rotterdam) story. Wil je advies bij je keuze voor één van de vakrichtingen bij Arts & Crafts of heb je een andere vraag over de opleiding, mail mij gerust!

Stuur me een e-mail

Aimée Lafargue, student opleiding Ad Arts & Crafts

Ik ben mode student, maar mijn werk rijkt ver buiten het vakgebied van mode. Ik gebruik humor en verschillende media om mijn kritische vragen te vertalen naar beeld. Zelf twijfel en bevraag ik altijd alles om mij heen. Een studie richting kiezen vond ik hier door erg moeilijk. Toch heb ik een keuze kunnen maken waar ik heel gelukkig mee ben! Komt dit je bekend voor? Stel mij gerust je vragen.

Stuur me een e-mail

 

Stel je vraag via Instagram

Studente Laura vertelt over haar afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts.
'Met mijn collectie wilde ik een garderobe creëren voor niet alleen de dag van de bruiloft, maar ook daarna'

Toril vertelt over haar afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts. 'Hoe beinvloedt het interieur de gemoedstoestand van de mens met asielzoekers als specifieke doelgroep'

Koen vertelt over zijn afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts.
'Mijn afstudeerproject gaat over houtafval en cirulariteit'

Sneak Peek Graduation Show Arts & Crafts
Het jaarlijkse evenement waar iedere student en docent naar uitkijkt: The Graduation Show. Met de associate degree op zak zetten de studenten hun eerste stappen in de wereld van mode, sieraad, product, intereur, lifestyle en verpakkingsontwerp. Dat zijn een heleboel disciplines, en een heleboel studenten met heel verschillende projecten. Wat hen verbindt is waar de Ad Arts & Crafts voor staat; vernieuwing, experiment, ambacht en ondernemerschap. Hun werk geeft richting aan de toekomst van hun vakgebied. In deze video kijk je mee met hun graduationshow. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen