Online open dag Sales & Accountmanagement

Deeltijd Associate degree

Passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in je (toekomstige) salesbaan? Bij Sales & Accountmanagement ben je aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciële professional.

Wat houdt deze opleiding precies in?

Een online presentatie van de deeltijd opleiding Ad Sales & Accountmanagement

Een uitgebreide videopresentatie over de tweejarige deeltijd Ad opleiding Sales & Accountmanagement. Zo kom je te weten wat een Associate degree precies is. Hoe is deze opleiding opgebouwd? Wat houdt deze studie in? Welke vaardigheden komen aan bod? Docent Gertjan Pap vertelt je in bijna 20 minuten alles over deze opleiding.

Wat kan je verwachten van deze opleiding? Een korte impressie wat je gaat doen bij de Ad-opleiding Sales en Accountmanagement.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de Associate Degree deeltijdopleiding Sales and Accountantmanagement. Graag vertellen studenten over de opleiding en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze opleiding jou past.

Floor, student deeltijdopleiding Ad Sales & Accountmanagement

Mijn naam is Floor Prins. Op dit moment volg ik de Associate degree opleiding Sales & Accountmanagement (deeltijd). Nadat ik 2 jaar geleden mijn mbo heb afgerond ben ik gelijk gaan werken. Ik wilde mijzelf op een gegeven moment wel graag verder ontwikkelen op het gebied van sales, maar zag het niet zitten om dit middels een voltijdstudie te doen. Deze opleiding is de ideale combinatie voor mij omdat ik het leren kan combineren met mijn werk. Daarnaast kan ik de theorie die ik krijg tijdens mijn studie meteen toepassen op mijn werk. Heb jij vragen over de opleiding? Stuur mij dan gerust een berichtje op LinkedIn.

Miranda, student deeltijdopleiding Ad Sales & Accountmanagement

Mijn naam is Miranda van Dalen en ik ben 28 jaar. Sinds september 2019 student aan de hogeschool Rotterdam. Ik volg momenteel de deeltijd Ad Sales & Accountmanagement. Naast student ben ik ook klassenvertegenwoordiger en zoals een echte sales professional beaamd altijd in voor een praatje en uiteraard bereid om vragen te beantwoorden.

Net zoals de meeste mensen vond ook ik het maken van een studiekeuze onwijs moeilijk. Hier wil ik je graag bij helpen, stel me een vraag en dan drinken we een digitale bak koffie. Je kunt mij benaderen via linkedin.

Thomas, student deeltijdopleiding Ad Sales & Accountmanagement

Mijn naam is Thomas Mulder en ik ben 27 jaar. Ik ben werkzaam als accountmanager buitendienst binnen de ICT-branche. Middels deze opleiding is het mij gelukt naar door te groeien binnen het bedrijf waar ik werk. Heb je dezelfde ambitie als ik of heb je vragen over de opleiding, neem dan contact met mij op!

Stel je vraag via mijn LinkedIn

Luuk, eerstejaarsstudent deeltijdopleiding Ad Sales & Accountmanagement

Hey! Ik ben Luuk, 24 jaar en heb als vooropleiding de hotelschool in Wageningen gedaan. Op dit moment zit ik in het 1e jaar van de opleiding en werk ik daarnaast als consultant. Naast ambassadeur van deze opleiding ben ik ook raadslid van de centrale medezeggenschapsraad van de Hogeschool Rotterdam. Verder ben ik ook lid van een studentenvereniging in Rotterdam. Wanneer je vragen hebt over de opleiding of andere gerelateerde onderwerpen, neem dan contact met mij op!

Stel je vraag via Instagram

Frank, student deeltijdopleiding Ad Sales & Accountmanagement

Mijn naam is Frank den Elzen. Ik doe de deeltijdopleiding Sales & Accountmanagement aan de Hogeschool Rotterdam en ben bezig met afstuderen hiervoor. Ik ben na mijn havodiploma gaan werken. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat ik voor de stappen die ik in mijn carrière wilde nemen meer nodig had dan alleen mijn havodiploma. Na veel rondkijken wat er mogelijk was kwam ik terecht op de site van de Hogeschool Rotterdam. Deze studie is perfect te combineren met mijn baan, mede doordat de organisatie waarvoor ik werk centraal staat in de opleiding. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze opleiding, neem dan zeker contact met me op!

Esther, tweedejaarsstudent opleiding Ad Sales & Accountmanagement dt

Mijn naam is Esther Mahn en volg de deeltijd opleiding Sales & Accountmanagement. Naast deze studie werk ik vier dagen in de week als recruiter bij een Recruitmentbureau vlakbij Rotterdam. Hiervoor heb ik een mbo4 opleiding ‘Facilitair Leidinggeven’ afgerond. Ik wilde mijzelf graag verder ontwikkelen in de sales. Wanneer jullie vragen hebben betreft de opleiding of wanneer je wil werken als recruiter en je hebt hier vragen over, kun je mij een berichtje sturen. Ik weet hoe lastig het is om een leuke en passende studie te kiezen en beantwoord daarom graag jullie vragen!

Stel je vraag via Instagram

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding