Menu Zoeken English

Online open dag Pedagogisch Educatief Professional

Deeltijd Associate degree

Werk je in de kinderopvang, VVE of IKC en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan zit je goed bij de Ad Pedagogisch Educatief Professional. Met deze tweejarige opleiding in in voltijd of in deeltijd, leiden we jou op tot begeleider of specialist in de VVE (voor- en vroegschoolse educatie), pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de kinderopvang en leraarondersteuner.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional

Wat voor studie is de Ad Pedagogisch Educatief Professional van de Rotterdam Academy? Met het diploma van de Associate degree (Ad) Pedagogisch Educatief Professional op zak word je binnen je eigen sector specialist in pedagogische en educatieve begeleiding van kinderen, hun ouders en je collega‚Äôs. 

 

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de deeltijd opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over.

Santusha, student deeltijdopleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional

Hoi, mijn naam is Santusha en ik ben 29 jaar. Ik volg de deeltijdopleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional (Ad PEP) en daarnaast werk ik bij een kinderopvang. Ik vind het een leerzame opleiding. Je kunt de theorie van de studie meteen toepassen in de praktijk, waardoor je ook als werknemer groeit. Ook heb ik tijdens de opleiding ontdekt wat mijn eigen kwaliteiten zijn. Het is zeker een opleiding die ik kan aanraden.

Kelly, deeltijdstudent opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional

Mijn naam is Kelly, ik werk sinds januari 2020 als leidinggevende bij Prokino in Rotterdam. Ik heb nog veel te leren en daarom volg ik de opleiding Ad Pedagogisch Educatief Professional. Na mijn niveau 4-diploma ben ik direct als pedagogisch medewerker aan de slag gegaan en kwam ik er al snel achter dat ik verder wilde studeren. Ik wist dat ik niet voor altijd op de groep wilde werken en dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen. Na een presentatie over de opleiding Ad PEP heb ik me gelijk ingeschreven. Ik wilde me verder in de kinderopvang ontwikkelen en dat kan dankzij de opleiding inderdaad. De kennis die ik in de praktijk op doe, kan ik gelijk toepassen en dat vind ik dus juist zo fijn aan deze opleiding. Ik volg de opleiding in deeltijd, wat betekent dat ik overdag werk en de dinsdag- en donderdagavond naar school ga. Dit is iets waar ik tot op de dag van vandaag -ik ben al bezig met afstuderen- nog steeds aan moet wennen. Gelukkig is het wel gewoon goed te combineren en kun je met al je vragen bij de docenten terecht! Heb je vragen over de opleiding dan kan je mij ook mailen hoor. 

Stuur mij een e-mail

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen