Online open dagen Logistics Management

Deeltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logistics Management deeltijd de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies een moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Online presentaties van de deeltijdopleiding Logistics Management

Docent Ron Toet vertelt wat een logistieke opleiding in deeltijd nu precies inhoudt en hoe het toekomstige beroepenveld eruit ziet. Ook krijg je een beter beeld van wat logistiek is en informatie over aanmelden en de toelatingsvoorwaarden.

In dit gesprek met docent Josanne Heeroma vertelt alumnus Furkan Yavugititoglu over zijn werk- en loopbaan.

In deel 2 van het gesprek met docent Josanne Heeroma vertelt alumnus Furkan Yavugititoglu wat hij als waardevol heeft ervaren tijdens de opleiding Logistics Management deeltijd.

In het laatste deel gaan docent Josanne Heeroma en alumnus Furkan Yavugititoglu in op het nieuwe onderwijsprogramma van de opleiding.