Online open dag Lerarenopleiding Basisonderwijs

Deeltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? De Pabo biedt verschillende deeltijdroutes aan. Graag willen we je online verder helpen.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Pabo deeltijd

Hans de Vries, coördinator en docent van de opleiding Pabo Flexibele deeltijd, geeft in deze presentatie een beeld van de opleiding en de verschillende fases.

Docent en coördinator Femke vertelt over de 2-jarige deeltijd Pabo opleiding. Deze route is voor kandidaten met een hbo-of wo-diploma.

Docent en coördinator Femke vertelt over het zij-instroomtraject van de Pabo. Deze route is voor kandidaten met een hbo-of wo-diploma.

Stel je vragen

Kom in contact met de studenten

Ben je benieuwd naar de Pabo en wat Pabo-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laat onze ‘social media-ambassadeur’ zien hoe haar leven er als student uitziet. Dus heb je vragen aan haar, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om bij deze opleiding te volgen.

Melissa, student Pabo

Hoi! Ik ben Melissa en ik ben een van de ambassadeurs van de Pabo van Hogeschool Rotterdam. Ik heb de eerste 2 jaar van de pabo in de voltijd gedaan en sinds september studeer ik in de deeltijd. Ik geef jullie graag een kijkje in het leven van de pabo-student, op de Hogeschool en in de stage op de basisscholen. Voor al je vragen over de opleiding kun je bij mij terecht!

Stel je vraag via Instagram (account pabo)

Stel je vraag via Instagram (account Melissa)

Vlogs van studenten

Zij vertellen over hun ervaringen

Student Fransje vertelt je over de tweejarige Pabo deeltijd.

Student Suzanne vertelt je over het zij-instroomtraject