Online open dagen Career Academy

Deeltijd Bachelor

Wil je meer zichtbaar zijn op je werk? Wil je je organisatie verder helpen? Wil je de kwaliteit van je werkzaamheden verbeteren? Wil je je hbo-diploma in business halen? Kom dan in deeltijd studeren bij Career Academy van Hogeschool Rotterdam Business School.

Waar leiden we je voor op?

Maak kennis met de opleidingen van de Career Academy

Kom je deeltijd studeren bij de Career Academy?

Benieuwd wat onze studenten zeggen over de Career Academy? Meet Gencehan, student Business IT & Management deeltijd.

Docente Maaike Haasnoot geeft antwoord op vragen zoals: Wat kan je verwachten van de opleiding? Wat is typerend voor een deeltijdopleiding aan de Career Academy van Hogeschool Rotterdam? Hoe is ons het deeltijdonderwijs precies ingericht? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Benieuwd wat onze studenten zeggen over de Career Academy? Meet Debby, student CommerciĆ«le Economie deeltijd.

Meer weten?

Bekijk de praktische informatie

Op de opleidingspagina's vind je alle informatie over de inhoud en opbouw van de opleidingen: