Online open dag Career Academy

Deeltijd Bachelor

Wil je meer zichtbaar zijn op je werk? Wil je je organisatie verder helpen? Wil je de kwaliteit van je werkzaamheden verbeteren? Wil je je hbo-diploma in business halen? Kom dan in deeltijd studeren bij Career Academy van Hogeschool Rotterdam Business School.

Waar leiden we je voor op?

Maak kennis met de opleidingen van de Career Academy

Kom je deeltijd studeren bij de Career Academy?

Benieuwd wat onze studenten zeggen over de Career Academy? Meet Gencehan, student Business IT & Management deeltijd.

Docente Maaike Haasnoot geeft antwoord op vragen zoals: Wat kan je verwachten van de opleiding? Wat is typerend voor een deeltijdopleiding aan de Career Academy van Hogeschool Rotterdam? Hoe is ons het deeltijdonderwijs precies ingericht? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Benieuwd wat onze studenten zeggen over de Career Academy? Meet Debby, student Commerciële Economie deeltijd.

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan onze student

Zij vindt het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar één van onze economische deeltijdopleidingen bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertelt onze student hier meer over. Ze biedt graag haar hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan haar, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Romana, derdejaarsstudent Bedrijfskunde deeltijd

Mijn naam is Romana. Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in het derde leerjaar van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde van de Career Academy. Hiervoor studeerde ik Office Management, daarna ben ik doorgestroomd naar de deeltijdopleiding Bedrijfskunde, zodat ik er naast mijn studie ook kan werken. Ik ben nog steeds heel bij dat ik voor deze opleiding heb gekozen!
Wil jij meer weten over de opleiding en mijn ervaringen of zit je met vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Stuur mij een e-mail

Meer weten?

Bekijk de praktische informatie

Op de opleidingspagina's vind je alle informatie over de inhoud en opbouw van de opleidingen: