Online open dagen Werktuigbouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Werktuigbouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Werktuigbouwkunde

Docent Mohammed Ezzahiri vertelt over de inhoud van de opleiding aan de hand van filmpjes uit de praktijk en het werkveld. Ook krijg je inhoudelijk een goed beeld van de opleiding, vakken en mogelijkheden na de opleiding.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

RDM Rotterdam

Ben jij benieuwd hoe locatie RDM Rotterdam er van binnen uit ziet? Student Cheyenne geeft je in deze vlog een rondleiding. RDM Rotterdam is een oude scheepsloods en dat zie je overal terug. Er zijn veel praktijklokalen maar er is ook een vissenkom. Benieuwd? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie RDM Rotterdam

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen