Menu Zoeken English

Online open dag Werktuigbouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Werktuigbouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Werktuigbouwkunde

Docent Mohammed Ezzahiri vertelt over de inhoud van de opleiding aan de hand van filmpjes uit de praktijk en het werkveld. Ook krijg je inhoudelijk een goed beeld van de opleiding, vakken en mogelijkheden na de opleiding.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Agenda online voorlichting Werktuigbouwkunde

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Werktuigbouwkunde bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Ahmet, tweedejaarsstudent opleiding Werktuigbouwkunde

Mijn naam is Ahmet, tweedejaars Werktuigbouwkunde in het Engels zoals jullie misschien weten is Mechanical Engineering. Het is één van de breedste HBO opleidingen, behalve dat je al techniek studeert (Technologie wordt constant verbeterd), krijg je ook een vleugje mee van bijna elke individuele ingenieursopleiding, en wordt je opgeleid tot projectleider in een bedrijf. Ik vind zelf heel veel dingen fascinerend in de techniek, en ik wou van alles wat, en dat krijg je met werktuigbouwkunde zeker!

 

Stel je vraag via Instagram

Joep, eerstejaarsstudent opleiding Werktuigbouwkunde

Ik ben Joep, 17 jaar en eerstejaars student Werktuigbouwkunde op Hogeschool Rotterdam. Op de middelbare school heb ik de havo gedaan met een NT-profiel. Ik heb altijd al een passie gehad voor techniek. Het geeft mij energie om praktische oplossingen voor technische problemen te zoeken, dat is ook de reden dar ik voor de opleiding werktuigbouwkunde heb gekozen. Mocht iemand vragen hebben over de vakken, sfeer en werkdruk van de opleiding stuur mij dan een mail.

 

Stuur me een e-mail

Timothy, tweedejaarsstudent opleiding Werktuigbouwkunde

Ik ben Timothy, 20 jaar en ik zit in het tweede studiejaar van de opleiding Werktuigbouwkunde aan Hogeschool Rotterdam. De reden waarom ik voor werktuigbouwkunde heb gekozen, is omdat ik erg geïnteresseerd ben in techniek maar niet precies wist wat ik in dat vakgebied wil doen. Werktuigbouwkunde is een hele brede opleiding in de techniek. Doordat het zo’n brede opleiding is geeft het mij meer inzicht in de techniek en kan ik meer technische ervaring opdoen. Hierdoor kan ik langzamerhand mijn richting kiezen en specialiseren in wat ik leuk vind.

 

Stel je vraag via Instagram

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen