Online open dagen Watermanagement

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Watermanagement de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Watermanagement

Bekijk de online open dag presentatie van de opleiding Watermanagement.

Kennis maken met de opleiding

Volg een proefles Klimaatadaptatie

In deze online proefles maak je kennis met het onderwerp klimaatadaptatie en kom je erachter waarom dit een belangrijk onderwerp is binnen de opleiding Watermanagement. Naast theorie ga je zelf aan de slag met het onderzoeken van de kwetsbaarheid van een straat in Rotterdam en met welke maatregelen je de straat klimaatadaptief kunt inrichten. De proefles is als een online les te bekijken op ieder gewenst moment en bevat verschillende opdrachten zodat je zelf met de inhoud van Watermanagement en klimaatadaptatie aan de slag kunt. De les duurt in totaal (met het maken van de opdrachten 1 tot 1,5 uur). Veel plezier!

• Klik op onderstaande link om de proefles te volgen
  • Klik rechts bovenin je scherm op Sign up
  • Klik onderin je scherm op Sign up with e-mail
  • Maak een account aan (het wachtwoord moet tenminste één hoofdletter en cijfer bevatten)

Volg de proefles

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

RDM Rotterdam

Ben jij benieuwd hoe locatie RDM Rotterdam er van binnen uit ziet? Student Cheyenne geeft je in deze vlog een rondleiding. RDM Rotterdam is een oude scheepsloods en dat zie je overal terug. Er zijn veel praktijklokalen maar er is ook een vissenkom. Benieuwd? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie RDM Rotterdam

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen