Online open dag Watermanagement

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Watermanagement de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding. Wil je weten wat de opleiding Watermanagement precies inhoud en waar we je voor opleiden? Bekijk dan de online open dag presentatie van de opleiding Watermanagement. Heb je nog vragen over de opleiding Watermanagement? Stel ze tijdens een van de webinars of vraag het een van onze studenten.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Watermanagement

Bekijk de online open dag presentatie van de opleiding Watermanagement.

Agenda online voorlichting

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Watermanagement en wat Watermanagement-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laten onze ‘social media-ambassadeurs’ zien hoe hun leven er als student uitziet: wat ze leren, wat ze moeilijk vinden en hoe ze hun studie combineren met hun vrije tijd. De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Watermanagement te studeren.

Lieneke, tweedejaarsstudent opleiding Watermanagement

Mijn naam is Lieneke. Ik weet nog toen ik zelf in havo 5 zat. Mijn favoriete vak was Aardrijkskunde en daar wilde ik graag mee verder. Ik ben toen een dagje mee gaan lopen met de opleiding en bezocht ook de open dag. Ik kwam erachter dat het een hele brede opleiding is. Je krijgt niet alleen technische, maar ook design en governance vakken. En dat trok mij wel. Zo wist ik voor mezelf de juiste keuze te maken. Heb je vragen? Twijfel je nog? Stuur mij een berichtje via Instagram. Ik beantwoord je vragen graag.

Dylan, tweedejaarsstudent opleiding Watermanagement

Hoi, mijn naam is Dylan en ik ben 19 jaar oud. Net zoals je misschien hierboven in het stukje van Lieneke hebt gelezen, is Watermanagement een brede opleiding met veel mogelijkheden. Door de excursies en projecten die je krijgt, kom je veel in aanraking met het werkveld. En tijdens de opleiding ben je bezig met veel verschillende thema’s: klimaat, waterveiligheid, ecologie, wateroverlast, droogte, waterbeheer en nog veel meer. Wil je meer weten over de opleiding en hoe ik mijn studietijd ervaar? Neem dan gerust contact met mij op en dan help ik je graag verder.

StuW, Studievereniging Watermanagement

Wij zijn StuW, de studievereniging van de opleiding Watermanagement. Wij zijn een knusse stuWdievereniging waar iedereen elkaar kent en van gezelligheid houdt! De speerpunten van de vereniging zijn verbinding tussen de jaarlagen en ontspanning naast de studie. Een kerstgala, boozecruize en StuW-spelen staan jaarlijks op het programma. Naast de gezelligheidsactiviteiten bieden wij ook studie inhoudelijke activiteiten aan zoals, voorlichtingen van interessante bedrijven en excursies. Bij StuW maak je vriendschappen en connecties voor het leven, die ook nuttig zijn voor het werkveld. We hopen jou snel te kunnen ontmoeten tijden de te gekke activiteiten in de introductie-week!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.stuwam.nl