Online open dag Verpleegkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Verpleegkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Verpleegkunde

Docent Annemiek Veken geeft een online voorlichting over de opleiding Verpleegkunde. Ze vertelt je iets over het beroep, welke competenties je nodig hebt als verpleegkundige en hoe je die gaat behalen. Vervolgens vertelt ze je iets over de opbouw van de opleiding zoals de leermethode, de opbouw over de jaren heen en de stages. Ook wordt er kort gekeken naar doorstuderen na je bachelor.

Een interview met een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Julia, student Verpleegkunde voltijd

Julia Voogt is bijna afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.