Online open dag Verpleegkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Verpleegkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Verpleegkunde

Docent Annemiek Veken geeft een online voorlichting over de opleiding Verpleegkunde. Ze vertelt je iets over het beroep, welke competenties je nodig hebt als verpleegkundige en hoe je die gaat behalen. Vervolgens vertelt ze je iets over de opbouw van de opleiding zoals de leermethode, de opbouw over de jaren heen en de stages. Ook wordt er kort gekeken naar doorstuderen na je bachelor.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Verpleegkunde bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Veronique, eerstejaarsstudent opleiding Verpleegkunde

Voltijdstudent aan de HBO-V en al lang geen 20 meer. Hiervoor heb ik een universitaire talenstudie gedaan en nu dus HBO-V. Ik had het veel eerder moeten doen en heb geen seconde spijt! Heb je vragen hoe het is als oudere student tussen allemaal jongeren? Of hoe het is om elke dag met school bezig te zijn naast een gezin? Neem dan gerust contact met mij op!

Stuur mij een e-mail

Stel je vraag via Instagram

Een interview met een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Julia, student Verpleegkunde voltijd

Julia Voogt is bijna afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.