Online open dag Verloskunde

Voltijd Bachelor

De selectieprocedure voor studiejaar 2020/2021 is al in volle gang. Maar misschien ben jij je al aan het oriënteren voor studiejaar 2021/2022? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met de opleiding Verloskunde.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Verloskunde bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Janine, derdejaarsstudent opleiding Verloskunde

Hallo! Ik ben Janine Voordendag (20), derdejaars Verloskundige in opleiding aan Hogeschool Rotterdam. Lijkt het je leuk om de opleiding tot verloskunde te gaan volgen en heb je daar nog een aantal vragen over? Neem gerust contact met mij op! Groetjes Janine

Stuur mij een e-mail

Stel je vraag via Instagram

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Amelia, oud-student Verloskunde

Amelia Mcdonnell is pas afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.

Steffi, oud-student Verloskunde

Ook Steffi Müller is net afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.