Online open dag Vastgoed en Makelaardij

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Vastgoed en Makelaardij de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Agenda online voorlichting

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Vastgoed & Makelaardij en wat Vastgoed & Makelaardij-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laten onze ‘social media-ambassadeurs’ zien hoe hun leven er als student uitziet: wat ze leren, wat ze moeilijk vinden en hoe ze hun studie combineren met hun vrije tijd. De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Vastgoed & Makelaardij te studeren. Ook kan je via de mail vragen stellen.

Sophie, eerstejaarssstudent opleiding Vastgoed en Makelaardij

Hoi allemaal! Mijn naam is Sophie. Ik ben 20 jaar en ik kom uit Delft. Wist je dat ik eerst piloot wilde worden en Aviation studeerde? Heel iets anders dan wat ik nu doe. Ik viel helaas af bij de selectie voor piloot en ben toen gelijk gestopt met de studie. Om erachter te komen wat ik dan wilde studeren heb ik een studiekeuze- en persoonlijkheidstest gedaan. Daar kwam makelaardij o.a. uit. Niet heel vreemd want gebouwen hebben mij altijd al erg geboeid, wat je ermee kan doen en ook de huizenmarkt. Je wordt met Vastgoed & Makelaardij breed opgeleid. Je wordt dus geen makelaar, maar vastgoedprofessional. Ik hoop dat ik jullie kan helpen met het maken van de juiste studiekeuze, vooral in deze tijd. Via de mail kun je mij vragen stellen over de opleiding of studeren in het algemeen op het hbo.

Mail Sophie

Thomas, tweedejaarssstudent opleiding Vastgoed en Makelaardij

Hoi, ik ben Thomas en ben 19 jaar. Voor mij is Vastgoed & Makelaardij een ideale mix tussen economie/wiskunde, sociale vaardigheden en creativiteit. Er is dan ook een grote afwisseling met wat we binnen de opleiding doen. Vakken en projecten variëren van op pad gaan in Rotterdam om mensen te interviewen tot het maken van spreadsheets. De vele afwisseling moet je wel bij kunnen houden op een goed tempo. Als je dit goed bij kunt houden dan vind je je plekje hier zeker. Het leuke aan het studeren in Rotterdam is dat er hier heel veel gebeurt wat met de opleiding te maken heeft. Nu het wat lastiger is om de sfeer van de opleiding te proeven, deel ik graag mijn ervaringen!

Mail Thomas

Stel je vraag via Instagram