Online open dag Technische Informatica

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken? Is Technische Informatica de opleiding die bij je past? Als technisch informaticus werk je aan moderne ICT-systemen, waarbij hard- en software geïntegreerd zijn. Door jouw gecombineerde kennis van soft- en hardware ben je in staat om moderne, slimme, duurzame en veilige oplossingen te maken. Graag willen we je online verder helpen. Op deze pagina bieden we je een online open dag presentatie aan over de opleiding en je kunt filmpjes van studenten bekijken over een project of stage. Ook kan je studenten vragen stellen via Instagram.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Technische Informatica

Online open dag presentatie over de opleiding Technische Informatica
Welkom bij opleiding Technische Informatica. In deze video geeft onze hoofddocent Peter Mazereeuw je een korte introductie over de opleiding. Zo krijg je te horen wat Technische Informatica nu eigenlijk is, wat je ermee kan worden en welke voorkennis je nodig hebt om bij ons te komen studeren.

Kijk voor meer informatie over de opleiding, foto's, filmpjes en verhalen van studenten op onze opleidingspagina.

Filmpje van een project Technische Informatica
Bij Technische Informatica werk je vanaf het eerste jaar al aan projecten. In jaar 1 zijn dit fictieve casussen en vanaf jaar 2 is het project voor een echte opdrachtgever. Een voorbeeld van een fictieve casus is het project RescueBots, een uitbreiding van het project Lijn-Volg-Robot (zie filmpje). Waar je bij het project Lijn-Volg-Robot alleen de lijnt volgt, bouw je tijdens dit project samen met je projectgroep autonoom rijdende RescueBots. De RescueBots ontwerpen, protypen, programmeren en bouwen jullie volledig zelf. Daar komt nogal wat bij kijken want een RescueBot bestaat uit meerdere subsystemen als sensoren, actuatoren, een besturingseenheid en een aandrijfmechanisme.

Agenda online voorlichting

Online in gesprek met de opleiding

Studenten en docenten op social media

Kom in contact en neem een kijkje achter de schermen

Op de sociale kanalen laten studenten van de opleiding zien hoe hun leven als student eruit ziet. Onze online ambassadeurs komen uit diverse klassen en leerjaren. Iedere student deelt wat hem bezig houdt en beantwoordt ook jouw vragen over de opleiding.

Tim, tweedejaarsstudent en peercoach, opleiding Technische Informatica

Hi! Ik ben Tim, peercoach en student bij de opleiding Technische Informatica. Omdat het maken van de juiste studiekeuze enorm belangrijk is help ik je graag verder. Dus heb jij vragen over de opleiding? Wil jij bijvoorbeeld weten hoe ik mijn eerste jaar heb ervaren? Of we een beetje een chill rooster hebben? Stuur mij dan een DM via Instagram. [@technischeinformatica]

Stel je vraag via Instagram

Diderick, tweedejaarsstudent en peercoach opleiding Technische Informatica