Online open dagen Technische Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Technische Bedrijfskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Technische Bedrijfskunde

Derdejaars studente Claudia vertelt in de video hiernaast hoe het is om Technische Bedrijfskunde te studeren bij Hogeschool Rotterdam.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

Hiernaast kun je een korte video zien van een hoorcollege over wat een Technisch Bedrijfskundige doet.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen