Online open dagen Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship

VR Experience
Stap in de wereld van Ondernemerschap & Retail Management en ervaar onze opleiding in 3D!

Misschien vind je deze informatie over de opleiding ook interessant

Competenties en meer

Competenties | Ondernemerschap & Retail Management
Ben je benieuwd welke competenties centraal staan tijdens de studie Ondernemerschap & Retail Management? Bekijk de video!

Global Entrepreneurship Week 2019 | Aftermovie
Bekijk hier de aftermovie van de Global Entrepreneurship Week 2019! Het event dat in het teken staat van ondernemen en waarin je een week wordt ondergedompeld in onder andere workshops en lezingen, samen met studenten van over de hele wereld!

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Kralingse Zoom

Het grootste deel van ons onderwijs is op het moment online, maar we hopen je in de toekomst weer regelmatig te kunnen ontvangen op locatie Kralingse Zoom. Laat je rondleiden door de locatie met deze video.

Alle informatie over locatie Kralingse Zoom

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen