Online open dagen Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management | Entrepreneurship

Docent Suzanne van Dijk geeft antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke types studenten lopen er rond bij de opleiding? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

VR Experience
Stap in de wereld van Ondernemerschap & Retail Management en ervaar onze opleiding in 3D!

Misschien vind je deze informatie over de opleiding ook interessant

Competenties en meer

Competenties | Ondernemerschap & Retail Management
Ben je benieuwd welke competenties centraal staan tijdens de studie Ondernemerschap & Retail Management? Bekijk de video!

Global Entrepreneurship Week 2019 | Aftermovie
Bekijk hier de aftermovie van de Global Entrepreneurship Week 2019! Het event dat in het teken staat van ondernemen en waarin je een week wordt ondergedompeld in onder andere workshops en lezingen, samen met studenten van over de hele wereld!