Online open dagen Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie (GZT) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Onderwijsmanager Mike van den Berg vertelt over de inhoud van de opleiding en een stukje over de beroepspraktijk. Daarnaast geeft het filmpje een goede sfeerimpressie van hoe het is om bij deze opleiding aan Hogeschool Rotterdam te studeren.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Een blog van een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Pouline, student Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Pouline Aleman zit aan het einde van haar eerste studiejaar. Ze vertelt over haar ervaring tijdens haar eerste jaar bij de opleiding.