Online open dag Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie (GZT) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Onderwijsmanager Mike van den Berg vertelt over de inhoud van de opleiding en een stukje over de beroepspraktijk. Daarnaast geeft het filmpje een goede sfeerimpressie van hoe het is om bij deze opleiding aan Hogeschool Rotterdam te studeren.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Agenda online voorlichting

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Mens en Techniek en wat studenten van deze opleiding zoal doen? In dit online filmpje een student Mens en Techniek aan het woord. Corne biedt graag zijn hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Mens en Techniek te studeren.

Corné, derdejaarsstudent opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Naast student ben ik ook ambassadeur van deze opleiding, omdat ik mijn bevindingen wat betreft deze studie graag deel met anderen! Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inzichten die ik heb opgedaan tijdens projecten en mijn derdejaarsstage. Wanneer je vragen hebt over de opleiding of andere gerelateerde onderwerpen, stuur mij dan gerust een berichtje via Instagram!

Stel je vraag via Instagram

Een blog van een student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Pouline, student Mens en Techniek | Gezondheidszorg Technologie

Pouline Aleman zit aan het einde van haar eerste studiejaar. Ze vertelt over haar ervaring tijdens haar eerste jaar bij de opleiding.