Online open dag Maritieme Techniek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Maritieme Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Maritieme Techniek wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Maritieme Techniek

Docent Willem Brandenburg en student Tom van Esch vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Maritieme Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over: De vier thema’s binnen de opleiding (Drijven, Sterk zijn, Werken, Maken), de opbouw van de opleiding, de vakken en projecten, stages tijdens de opleiding en de internationale mogelijkheden bij de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Maritieme Techniek en wat studenten van deze opleiding zoal doen? Op Instagram laat onze ‘social media-ambassadeur’ zien hoe hun leven er bij Maritieme Techniek er uitziet. Dus heb je vragen, stel ze gerust.

Jop, tweedejaarsstudent opleiding Maritieme Techniek

Hee toekomstig maritiem techneut! Mijn naam is Jop en ik studeer Maritieme Techniek aan Hogeschool Rotterdam. Ben jij geïnteresseerd in de offshore-industrie, superjachten, sleepboten, cruiseschepen, drijvende windmolens en alle andere drijvende objecten? Stuur gerust een bericht zodat ik mijn ervaringen met jou kan delen!

Stel je vraag via Instagram

Ut Navem Futuri Creemus (UNFC), Studievereniging opleiding Maritieme Techniek

Het UNFC is de studievereniging van Maritieme Techniek. Al 51 jaar lang verbinden wij toekomstige scheepsbouwers onderling, met de opleiding en met het bedrijfsleven. De vereniging huist in een eigen kantoor (het hok) op de opleiding vanwaar we onze activiteiten organiseren. De activiteiten zijn onder andere: het befaamde introweekend, de zeiltocht door Friesland, lunchlezingen, excursies en de maandelijkse borrels. Met het UNFC vaar je geruisloos door je opleidingsjaren heen!

Stel je vraag via Instagram

Stel je vraag via Facebook

Stel je vraag via LinkedIn

Mail UNFC