Online open dagen Maritieme Techniek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Maritieme Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Maritieme Techniek wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Maritieme Techniek

Docent Willem Brandenburg en student Tom van Esch vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Maritieme Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over de vier thema’s binnen de opleiding (Drijven, Sterk zijn, Werken, Maken), de opbouw van de opleiding, de vakken en projecten, stages tijdens de opleiding en de internationale mogelijkheden bij de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Lloydstraat

Ben jij benieuwd hoe locatie Lloydstraat er van binnen uit ziet? Student Roel geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Op Lloydstraat vind je onder andere de opleidingen die te maken hebben met scheepvaart en logistiek. Dat zie je overal terug. Van praktijklokalen tot de kantine.

Alle informatie over locatie Lloydstraat

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen