Online open dagen Maritiem Officier

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Maritiem Officier de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Maritiem Officier wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Maritiem Officier

Docent Silvan Floor en student Delilah Warnaar vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Maritiem Officier bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over: De opbouw van de opleiding, de simulatoren en opleidingsschepen bij de opleiding, hoe Delilah het eerste jaar heeft ervaren, de kleinschaligheid van de opleiding, de keuze tussen Stuurman of Scheepswerktuigkundige en de vaarstages tijdens de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

Agenda online voorlichting

Online in gesprek met de opleiding