Online open dag Maritiem Officier

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Maritiem Officier de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Maritiem Officier wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Maritiem Officier

Docent Silvan Floor en student Delilah Warnaar vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Maritiem Officier bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over: De opbouw van de opleiding, de simulatoren en opleidingsschepen bij de opleiding, hoe Delilah het eerste jaar heeft ervaren, de kleinschaligheid van de opleiding, de keuze tussen Stuurman of Scheepswerktuigkundige en de vaarstages tijdens de opleiding. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Maritiem Officier en wat studenten van deze opleiding zoal doen? Op Instagram en Facebook laten onze ‘social media-ambassadeurs’ zien hoe hun leven er als een Maritiem Officier er uitziet. Dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust.

Esmeralda, tweedejaarsstudent opleiding Maritiem Officier

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in deze opleiding. Ik ben 20 jaar, kom uit Hardinxveld-Giessendam en ben vaak op of rond het water te vinden. Lijkt deze opleiding jou gaaf, maar heb je misschien nog twijfels of vragen? Stuur me gerust een berichtje via Facebook!

Merten, tweedejaarsstudent versnelde route Maritiem Officier

Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om de juiste studiekeuze te maken! Na de opleiding tot Maritiem Officier op MBO 4 niveau ben ik op 21-jarige leeftijd begonnen met het versnelde traject tot Maritiem Officier op hbo-niveau. Wil je meer weten over de opleiding en over mijn ervaringen? Neem dan gerust contact met mij op!

Stel je vraag via Instagram

Delilah, tweedejaarsstudent opleiding Maritiem Officier

Ik ben 19 jaar, ik ga graag op avontuur en vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te doen. Ben jij ook avontuurlijk en een doener maar twijfel je nog over de keuze van je opleiding? Je mag mij altijd een berichtje sturen via facebook en dan beantwoord ik graag je vragen!