Online open dag Logistics Management

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logistics Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Logistics Management

Docent Roderick Loykens en studenten Otto en Daisy geven antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende vierjaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Logistics Management en wat studenten van de opleiding Logistics Management aan Hogeschool Rotterdam zoal doen? Volg de peercoaches op Facebook. De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Logistics Management te studeren.

Vincent, tweedejaarsstudent opleiding Logistics Management

Ik ben Vincent en peercoach bij de opleiding. Dat houdt in dat ik eerstejaarsstudenten help bij hun studie. Tijdens mijn middelbareschooltijd op de havo vond ik het lastig om een studiekeuze te maken. Er zijn ook zoveel opleidingen. Na veel te oriënteren kwam ik bij de opleiding Logistics Management uit. Het is een brede opleiding. Dat trok mij wel. En daardoor zijn de baankansen erg goed. Er is zoveel vraag naar, dat bedrijven zelfs naar de studenten toe komen in plaats van dat je als student op zoek moet naar een baan. Ik had je graag ontmoet op één van onze open dagen, maar helaas. Daarom kun je je vragen stellen via mijn Instagram of Facebook. Veel succes met het maken van een keuze.

Stel je vraag via Facebook

Melinda, tweedejaarsstudent opleiding Logistics Management

Ik ben Melinda en heb hiervoor havo gedaan. Zelf wist ik pas laat welke studie ik wilde doen. Door veel open dagen te bezoeken en studenten te spreken heb ik uiteindelijk voor Logistics Management gekozen. Ik vind namelijk alles leuk rond economie en bij deze opleiding krijg je ook alles van de economische sector mee. Daarnaast zijn de vele baanmogelijkheden die de opleiding biedt een pluspunt voor mij. Dit heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken. Wil je meer weten over de opleiding en over mijn ervaringen? Neem dan gerust contact met mij op.

Rieneke, tweedejaarsstudent opleiding Logistics Management

Ik ben Rieneke, 21 jaar en ben na het behalen van mijn mbo-diploma (ook gericht op logistiek) direct gestart met de opleiding Logistics Management. Wat ik leuk vind aan de opleiding is dat je veel onder de mensen bent en dat is wat je na het behalen van je diploma o.a. ook gaat doen: het aansturen van werkzaamheden en mensen. Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Dus heb je vragen over de opleiding. Neem dan gerust contact met mij op.

Mert, vierdejaarsstudent opleiding Logistics Management

Hi, mijn naam is Mert. Dat het maken van een studiekeuze lastig is, heb ik zelf ook mogen ervaren. Na het vwo (profiel Economie & Maatschappij) ben ik de universitaire studie Bedrijfskunde gaan doen. Ik had daar niet met volle overtuiging voor gekozen. Het was meer dat ik een keuze moest maken en je er alle kanten mee op kan. De studie was erg theoretisch en na driekwart jaar hield ik het dan ook voor gezien. Ik koos daarom voor een hbo-studie waar je meer praktisch te werk gaat. En omdat ik havens, vliegvelden en daarmee ook transport erg interessant vind, heb ik ook mede hierdoor voor Logistics Management gekozen. Heb je vragen over de opleiding stel ze gerust!

Peercoaches Logistics Management

Stel je vraag via Facebook