Online open dagen Logistics Management

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logistics Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Logistics Management

Docent Roderick Loykens en studenten Otto en Daisy geven antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende vier jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

In deze video zie je een online college van het vak Basislogistiek, gegeven door docent Jan-Willem Boskaljon. Bekijk de video en ervaar het zelf.

Vlog student Janneke

Neem een kijkje in het studentenleven

In deze vlog laat Janneke een stukje zien uit haar leven als tweedejaarsstudent Logistics Management. Dit filmpje stond vooral in het teken van haar voorbereidingen voor haar tentamens.

Bekijk de laatste Q&A sessie

Vragen beantwoord door onze studenten

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen