Online open dag Logistics Engineering

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logistics Engineering de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Logistics Engineering wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Logistics Engineering

Docent Dennis Bodegom en student Jeroen de Waaij vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Logistics Engineering bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over: De opbouw van de opleiding, hoe het eerste jaar eruit ziet, de sfeer binnen de opleiding, de locatie en kleinschaligheid van de opleiding, de internationale mogelijkheden tijdens de opleiding en mogelijkheden na je studie. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Logistics Engineering. Graag vertellen onze studenten er meer over. Ze bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Logistics Engineering te studeren.

Adrienne, derdejaarsstudent opleiding Logistics Engineering

Ik ben 21 jaar oud en ben derdejaars student aan deze opleiding. Een nieuwe studie uitkiezen kan soms heel lastig zijn. Ik heb hiervoor een mbo-studie gedaan in dezelfde richting. Ik heb dyslexie en weet maar al te goed dat school zwaar kan zijn als je een rugzak hebt. Ik zal alle vragen beantwoorden die je hebt over de opleiding!

Stel je vraag via Facebook

Stel je vraag via Instagram

Bart, derdejaarsstudent opleiding Logistics Engineering

Logistiek is zoveel meer dan alleen ervoor zorgen dat de goederen van A naar B worden vervoerd. Met deze opleiding kom je erachter dat zonder logistiek we zoveel minder hebben dan je denkt. Ik doe deze opleiding met veel plezier en ik wil graag dat jij een goede keuze maakt. Wil je meer weten over de opleiding of heb je vragen over een keuze doe dat dan door een ´´slide in de DM´´
PS: twijfel je over het halen van natuurkunde of wiskunde? Stuur me dan een berichtje!

Stel je vraag via Instagram

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding