Online open dagen Logistics Engineering

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Logistics Engineering de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

De opleiding Logistics Engineering wordt verzorgd door het Rotterdam Mainport Institute: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en STC Group.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Logistics Engineering

Docent Dennis Bodegom en student Jeroen de Waaij vertellen je alles wat je moet weten over de opleiding Logistics Engineering bij Hogeschool Rotterdam. Zo krijg je informatie over de opbouw van de opleiding, hoe het eerste jaar eruit ziet, de sfeer binnen de opleiding, de locatie en kleinschaligheid van de opleiding, de internationale mogelijkheden tijdens de opleiding en mogelijkheden na je studie. Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding!

Let op: de uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Lloydstraat

Ben jij benieuwd hoe locatie Lloydstraat er van binnen uit ziet? Student Roel geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Op Lloydstraat vind je onder andere de opleidingen die te maken hebben met scheepvaart en logistiek. Dat zie je overal terug. Van praktijklokalen tot de kantine.

Alle informatie over locatie Lloydstraat

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen