Menu Zoeken English

Wiskunde draait om méér dan Pythagoras

Vrijwel géén beroep kan zonder een beetje kennis van wiskunde. Dat weet jij natuurlijk al lang en daarom wil jij die leraar zijn die middelbare scholieren de wiskunde laat ontdekken. Jij brengt hen bij dat wiskunde veel meer is dan formules oplossen, het gaat om antwoorden vinden, voor soms hele grote vraagstukken. Maar ook hele alledaagse dingen, zoals de algoritmes die al onze social media zo handig maken.

Wij stomen je klaar voor het echte werk

Om leraar wiskunde te worden heb je uiteenlopende skills nodig, naast kennis van wiskunde. Hoe houd je de aandacht vast? Hoe wek je abstracte materie tot leven? Hoe ga je om met de dynamiek van een klas? Wij leren je verder kijken dan het lesje uit een schoolmethode. We helpen je ontdekken wat jij wilt bereiken met je leerlingen. En samen bouwen we aan je zelfvertrouwen om dat op jouw manier vorm te geven.

Bekijk de laatste Q&A sessie

Vragen beantwoord door onze studenten

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Het is een fantastisch gevoel om te zien als bij iemand het kwartje valt.’

Nina, tweedejaars Wiskunde

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Lees verder

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark laagbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark laagbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen

Geïnteresseerd in andere opleidingen?

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen