Online open dagen lerarenopleidingen met als thema mens en maatschappij

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Denk je dat een lerarenopleiding bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met de lerarenopleidingen die gericht zijn op mens en maatschappij. Dit zijn de lerarenopleidingen Aardrijkskunde, Economie, Geschiedenis en Maatschappijleer.

Kom in contact met de opleiding Aardrijkskunde

Online kennismaken met studenten en/of docenten

Kom in contact met de opleiding Geschiedenis

Online kennismaken met studenten en/of docenten

Kom in contact met de opleiding Bedrijfseconomie

Online kennismaken met studenten en/of docenten

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de lerarenopleidingen op het gebied van mens en maatschappij

Docent & coördinator pedagogiek en didactiek Veerle van de Graaff vertelt in een kort filmpje hoe de Lerarenopleiding Mens en Maatschappij (Aardrijkskunde, Economie, Geschiedenis, Maatschappijleer vo/bve) is opgebouwd. Wat je kunt verwachten van de lerarenopleiding, en hoe de komende leerjaar eruit zien.

Bekijk de laatste Q&A sessie

Vragen beantwoord door onze studenten van de Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark laagbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark laagbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen

Meer weten?

Bekijk de praktische informatie