Online open dag Lerarenopleiding VO/BVE Kopopleiding

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Denk je dat de Kopopleiding van de Lerarenopleiding bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken.

De Kopopleiding valt onder de speciale trajecten van de lerarenopleiding. Met een diploma van een aantal hbo- en wo-opleidingen kun je via een praktijkgerichte kopopleiding in één jaar je tweedegraads bevoegdheid halen. Het programma bestaat voornamelijk uit voorbereiding op het leraarschap zoals onder andere didactische vaardigheden, inzicht in pedagogische vaardigheden, vakdidactiek en praktijkervaring. Een kopopleiding is een voltijdtraject, waarbij je 2 dagen les volgt en 3 dagen stage loopt.

Stel je vragen aan onze coördinator

Zij helpt je graag!

Ben je benieuwd naar de Kopopleiding van de Lerarenopleiding bij Hogeschool Rotterdam? Onze coördinator Marleen Braat vertelt je hier graag meer over. Ze helpt je graag bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan haar, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Marleen Braat, Coördinator Kopopleiding

Beste belangstellende voor de Kopopleiding, wat leuk dat je interesse hebt in een baan als docent in het voortgezet of beroepsonderwijs! Mijn naam is Marleen Braat en ik kan als coördinator van de Kopopleiding je vragen over dit eenjarige traject beantwoorden. Over toelaatbaarheid, les- en stagedagen, de vakken die je krijgt op de hogeschool en de invulling van je stage op een school voor (v)mbo) of vo. Dus schroom niet en mail mij gerust!

Mail je vraag