Online open dagen Informatica

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Graag willen we je online verder helpen. Bij de opleiding Informatica leiden we je op tot software engineer. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van software voor diverse toepassingen. Je bent in staat complexe ICT-systemen te analyseren, ontwerpen en implementeren. Bekijk hieronder de online presentatie over de opleiding Informatica.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Informatica

In dit filmpje geven Marian Slingerland en Wendy Kleij, docenten bij de opleiding Informatica, je meer informatie over de opleiding. Wat houdt de opleiding in en hoe ziet de opleiding eruit? Daarnaast krijg je meer informatie over de aanmelding en de toelating.

Dit filmpje geeft een korte impressie van de (afstudeer)projecten waar Informatica studenten aan werkten.

Waarom kiezen studenten voor Informatica, wat is het moeilijkste vak en sluit de opleiding aan op de praktijk? Vierdejaarsstudent Ricardo vertelt je er graag over. Heb je meer vragen over de opleiding? Neem dan contact op met onze ambassadeurs, die zich aan je voorstellen onderaan deze pagina.

Maak alvast kennis met programmeren

De Turtle workshop van de opleiding Informatica is ontworpen om te kunnen programmeren zonder voorgaande kennis nodig te hebben. Hierdoor kan iedereen alvast ervaring opdoen met programmeren. Door zelf codes op te stellen voor verschillende levels, leer je de structuur en werking van de programmeertaal Python (een dynamische programmeertaal die in de opleiding ook terugkomt).

Start de Turtle workshop