Human Resource Management

Online open dag Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Human Resource Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Human Resource Management

Docent Anne-Harm Barkema geeft antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke type studenten studeren er? Hoe zien de komende vier jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Studenten Raf van der Harst en Daniƫlle Dumfries vertellen je wat je kunt verwachten van de opleiding Human Resource Management.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Human Resource Management bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Raf, tweedejaarsstudent Human Resource Management

De juiste studiekeus maken is een lastig iets. Ik ben zelf eerst met een HBO-opleiding en vervolgens een WO-opleiding gestart om uiteindelijk bij de Hogeschool Rotterdam op HRM terecht te komen, waar ik nog altijd geen spijt van heb gehad. Dus ik weet hoe moeilijk die keus kan zijn en hoe belangrijk het is om informatie te kunnen krijgen over een opleiding. Mijn naam is Raf, 20 jaar en ik zit in het tweede jaar van de opleiding. Als je meer over de opleiding of over mijn ervaringen wilt weten, neem dan gerust contact op!

Stuur mij een e-mail

Stel je vraag via Instagram

Larissa, derdejaarsstudent Human Resource Management

Ik ben Larissa en ben 24 jaar. Na de havo had ik geen idee wat ik wilde waardoor ik uiteindelijk de verkeerde studiekeus maakte. Inmiddels zit ik gelukkig helemaal op mijn plek en help ik anderen graag met vragen of het bieden van een breed beeld over de opleiding. Het leukste aan de opleiding? De koppeling met praktijkopdrachten van organisaties in en rondom Rotterdam. Als toekomstige HR-professional ben je echt de spil in een organisatie en je bepaalt helemaal zelf wat voor organisatie dit wordt!

Stuur mij een e-mail