Online open dag Finance, Tax and Advice

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Finance, Tax and Advice de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Finance, Tax and Advice

In deze video vertelt docent Jermain George wat je kan verwachten van de opleiding Finance, Tax and Advice. Wat voor vakken krijg je, wat zijn de verschillende beroepen die je er mee kan uitoefenen, en wat wordt er van jou als student verwacht? Kijk naar de video en je komt het allemaal te weten!

In deze video kom je meer te weten over de opleiding Finance, Tax and Advice. Wat houdt de opleiding in, wat kan je er mee worden, en wat ga je daarmee verdienen? Bekijk de video en hoor er alles over!

De opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie zijn samengevoegd tot een nieuwe opleiding: Finance, Tax and Advice. In deze animatie kom je erachter waarom, en wat dat voor jou betekent!

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Finance Tax and Advice? Onze studenten vertellen graag over de studie. Ze bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Finance Tax and Advice te studeren.

Roos de Jong, student opleiding Finance, Tax and Advice

Het is lastig om een studie te kiezen! De weg die ik zelf heb afgelegd was niet standaard. Ik ben begonnen bij Zorg en Welzijn, toen een mbo-4 horecaopleiding afgerond en nu de opleiding Finance, Tax and Advice. Met een omweg ben ik gekomen op een plek waar ik voorheen niet van durfde te dromen. Door mijn dyslexie heb ik soms moeite met de studie, maar door de goede begeleiding op Hogeschool Rotterdam kan ik het goed bijhouden. Wil je meer weten over de opleiding en over mijn ervaringen? Neem dan gerust contact met mij op!

Pierrette, eerstejaarsstudent opleiding Finance, Tax and Advice

Mijn naam is Pierrette en ik kom uit Zaanstad. Ik ben momenteel eerstejaarsstudent bij de opleiding FTA – Banking & Insurance. Hiervoor heb ik een soortgelijke opleiding gevolgd op het HVA, maar deze heb ik niet afgerond. Ik weet zelf dus ook heel goed hoe lastig het is om een goede studiekeuze te maken. Het heeft een half tussenjaar geduurd bij mij om er achter te komen wat ik nou daadwerkelijk wou, en gelukkig zit ik nu goed. De financiële wereld heeft mij altijd al aangesproken. Bovendien hou ik van anderen helpen en op zoek gaan naar oplossingen. Ik deel graag mijn kennis over de opleiding en alles wat er bij komt, dus neem gerust contact met mij op als je vragen hebt!

Lieve groet, Pierrette Mdiambana

Melih Atakan, student en peercoach opleiding Finance, Tax and Advice

Ik vond het zelf ook moeilijk om een studie te kiezen. Ik ben eerst Bedrijfseconomie gaan studeren, maar ik kwam erachter dat ik adviseren en klantcontact erg leuk vond. Samen met de klanten kijken hoe je ze het beste kan helpen. Daarom ben ik overgestapt naar Finance, Tax and Advice. Ik ben nu ook Teamleider peercoaching en mentor van een eerstejaars klas. Ik ben zelfs genomineerd als student van het jaar! Heb je vragen, stuur me dan een e-mail.

Stuur mij een e-mail

Voor verdere vragen over de opleiding, kan je ook een bericht naar onze Instagram sturen.

Stel je vraag via Instagram