Online open dagen Finance, Tax and Advice

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Finance, Tax and Advice de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Meld je aan voor een online les

Wil jij een online les van Finance, Tax and Advice in Teams bijwonen? Stuur dan een mail naar Sijmen Steenbeek.

Stuur een email

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op

Meer informatie over de opleiding Finance, Tax and Advice

De opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie zijn samengevoegd tot een nieuwe opleiding: Finance, Tax and Advice. In deze animatie kom je erachter waarom, en wat dat voor jou betekent!

Bekijk de ervaring van tweedejaarsstudent Sanne van Alphen!

Ben je benieuwd naar de ervaring van tweedejaarsstudent Samed Karakus? Bekijk de testimonial!

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Kralingse Zoom

Het grootste deel van ons onderwijs is op het moment online, maar we hopen je in de toekomst weer regelmatig te kunnen ontvangen op locatie Kralingse Zoom. Laat je rondleiden door de locatie met deze video.

Alle informatie over locatie Kralingse Zoom

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen