Online open dagen Ergotherapie

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Ergotherapie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Ergotherapie

Docent Eline Scheer- van Westing geeft een online voorlichting voor de opleiding Ergotherapie. Ze vertelt je over het beroep ergotherapie, zoals wat je precies gaat doen en waar je kan gaan werken. Ook is er aandacht voor de eigenschappen die nodig zijn om een goede ergotherapeut te worden en de vaardigheden en competenties die je als ergotherapeut hebt na het afronden van de studie. Vervolgens zal ze je wat meer over de opleiding zelf vertellen, zoals de leermethode, de opbouw over de jaren heen en de stages. Ook wordt er kort gekeken naar doorstuderen na je bachelor. Tot slot vertelt ze iets over de inschrijvingsprocedures en hoe je je vragen kunt stellen, mocht je die hebben.

Onze studenten aan het woord

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam, het beroep en de toekomst

Denise, oud-student Ergotherapie

Denise Verschoor is afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.