Online open dag Elektrotechniek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Elektrotechniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Elektrotechniek

Bekijk deze video over het beroepsbeeld, hoe het curriculum eruit ziet en het eerste jaar.

Hier vind je meer informatie over projecten en praktijk en daarnaast vertelt docent Vincent Maas over de begeleiding.

Een aantal studenten vertellen over waarom zij voor Elektrotechniek bij Hogeschool Rotterdam hebben gekozen en hoe het is om hier te studeren.

Hoe scoort de opleiding landelijk in de keuzegids, waar vind je elektrotechniek allemaal en hoe kun je je aanmelden. Je ziet het in deze presentatie.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Agenda online voorlichting

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Elektrotechniek en wat Elektrotechniek-studenten van Hogeschool Rotterdam zoal doen? Op Instagram laten onze ‘social media-ambassadeurs’ zien hoe hun leven er als student uitziet. De studenten bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen hoe het nu écht is om Elektrotechniek te studeren.

Bart en Twan, tweedejaarsstudenten opleiding Elektrotechniek

Hallo! Wij zijn Bart en Twan en zijn tweedejaars studenten Elektrotechniek. Wij beheren dit instagram account. Omdat er helaas geen opendag kan plaatsvinden, willen wij voor jou eventuele vragen beantwoorden over de opleiding! Ook kunnen wij voor jou een persoonlijke meeting organiseren met een van onze docenten. Twijfel niet en stuur ons een DM! #elektrotechniek #opendag #hogeschoolrotterdam #hro

Stel je vraag via Instagram