Studiekeuzeweek Elektrotechniek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Elektrotechniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Elektrotechniek

Bekijk deze video over het beroepsbeeld, hoe het curriculum eruit ziet en het eerste jaar.

Hier vind je meer informatie over projecten en praktijk en daarnaast vertelt docent Vincent Maas over de begeleiding.

Een aantal studenten vertellen over waarom zij voor Elektrotechniek bij Hogeschool Rotterdam hebben gekozen en hoe het is om hier te studeren.

Hoe scoort de opleiding landelijk in de keuzegids, waar vind je elektrotechniek allemaal en hoe kun je je aanmelden. Je ziet het in deze presentatie.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.