Online open dagen Elektrotechniek

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Elektrotechniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Elektrotechniek

Bekijk deze video over het beroepsbeeld, hoe het curriculum eruit ziet en het eerste jaar.

Hier vind je meer informatie over projecten en praktijk en daarnaast vertelt docent Vincent Maas over de begeleiding.

Een aantal studenten vertellen over waarom zij voor Elektrotechniek bij Hogeschool Rotterdam hebben gekozen en hoe het is om hier te studeren.

Hoe scoort de opleiding landelijk in de keuzegids, waar vind je elektrotechniek allemaal en hoe kun je je aanmelden. Je ziet het in deze presentatie.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen