Online open dagen Creative Media and Game Technologies

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken? Is Creative Media and Game Technologies de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Creatieve technologen bedenken en ontwikkelen innovatieve digitale producten, waarbij de gebruiker centraal staat. Graag willen we je online verder helpen, bekijk hieronder de online open dag presentatie.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie Creative Media & Game Technologies
In deze video maak je kennis met de opleiding Creative Media & Game Technologies. Docent en opleidingsmanager Emiel Bakker legt uit wat je tijdens de studie leert, maar ook de manier waarop er geleerd wordt. Ben jij geïnteresseerd in de toepassing van nieuwe digitale technologieën? Neem dan snel een kijkje!

Tijdens je opleiding ontwikkel je sommige oplossingen voor opdrachtgevers in Virtual Reality. Op onze locatie aan de Wijnhaven hebben we daarom een Virtual Reality lab, opgezet en beheerd door studenten en docenten van CMGT. Hier werk je aan je VR-opdrachten. Ook zijn er trainingsmodules (open badges) ontwikkeld zodat studenten en docenten van andere opleidingen ook met VR kunnen werken. Amber(student CMGT) is één van de ontwikkelaars van deze training. In de training leer je 3D modelleren in Medium, architectuur bouwen in Minecraft in VR en welke vormen van interactie er zijn. Ook ga je aan de slag met verschillende materialen die je kan gebruiken om in VR te werken (voor Oculus en voor HTC VIVE).

Bekijk de laatste Q&A sessie

Vragen beantwoord door onze studenten

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CMGT Hogeschool Rotterdam (@cmgt_hr)

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Wijnhaven 99

Ben jij benieuwd hoe locatie Wijnhaven er van binnen uit ziet? Derdejaars student Gary geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat zien waar je les hebt, waar je tentamens maakt en waar je lekker kunt chillen op het dakterras met prachtig uitzicht over Rotterdam.

Alle informatie over locatie Wijnhaven 99

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen