Online open dag Communicatie

Voltijd Bachelor

Is Communicatie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Heb je scherp oog en oor voor de verhalen van mensen en merken? Ben je creatief met tekst en beeld en gefascineerd door de wereld van media? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou! Volg een webinar Communicatie of stel je vraag bij onze studenten op instagram. zie hieronder op deze pagina. Zo helpen we je graag online verder.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Communicatie

In deze video presentatie neemt opleidingsmanager Mirjam den Boer je mee in het verhaal van de opleiding Communicatie: waar leiden wij jou als student voor op? Met welke kennis en vaardigheden ga je aan de slag? Hoe ziet de opbouw van de studie eruit? En hoe verschilt deze opleiding Communicatie zich van andere Communicatie opleidingen in het land?

Ben je benieuwd naar de communicatievraagstukken die voorbij komen tijdens de studie? Wil je weten hoe je de opgedane kennis en vaardigheden gaat toepassen in de praktijk? En met welke opdrachtgevers we samenwerken? Docent Ron van den Berg van de opleiding Communicatie vertelt je er alles over.

Naast informatie over de inhoud en opbouw van de studie, willen we je ook graag een indruk geven van de locatie waar de opleiding zich bevindt en wat de locatie (en de omgeving) te bieden heeft. Twee oud-studenten zijn voor je op pad gegaan en vertellen je meer over hoe zij terugkijken op hun tijd bij de opleiding.