Online open dagen Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Commerciële Economie | SportMarketing & Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Maak kennis met de verschillende community’s van de opleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Wil je meer zien van de sfeer bij de opleiding?

Stap in de wereld van Sportmarketing & Management

Stap in de wereld van SportMarketing Management. Bekijk hier de opleidingsfilm.

Bekijk de sfeerimpressie van de opening day en ervaar het community gevoel!

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Max Euwelaan

Ben jij benieuwd hoe locatie Max Euwelaan er van binnen uit ziet? Student Tamara geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Max Eeuwelaan is een kleine locatie waar iedereen elkaar kent en waar sport centraal staat. Benieuwd waarom? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie Max Euwelaan

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen