Online open dagen Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Commerciële Economie | SportMarketing & Management de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Online in gesprek met de opleiding

kies je moment en meld je aan

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Commerciële Economie | SportMarketing & Management

Docent Ashwani Kumar geeft antwoord op vragen zoals: wat kan je verwachten van de opleiding? Welke typen studenten lopen er rond bij de opleiding? Hoe zien de komende 4 jaar eruit en welke activiteiten organiseren we naast je studie? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Maak kennis met de verschillende community’s van de opleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Wil je meer zien van de sfeer bij de opleiding?

Stap in de wereld van CE: Sportmarketing & Management

Stap in de wereld van SportMarketing Management. Bekijk hier de opleidingsfilm.

Bekijk de sfeerimpressie van de opening day en ervaar het community gevoel!