Online open dagen Civiele Techniek

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Civiele Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Kom in contact met onze studenten

Online kennismaken met de opleiding

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Civiele Techniek

Docent Rolin Rolloos vertelt meer over de opleiding Civiele Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Wat is Civiele Techniek? Hoe ziet het onderwijs er uit? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2021.

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Academieplein

Ben jij benieuwd hoe locatie Academieplein er van binnen uit ziet? Derdejaars student Sabine geeft je in deze vlog een rondleiding op haar favoriete locatie. Ze laat je zien hoe de faciliteiten en lokalen eruit zien, waar je rustig kunt studeren en waar je met klasgenoten kunt afspreken.

Alle informatie over locatie Academieplein

RDM Rotterdam

Ben jij benieuwd hoe locatie RDM Rotterdam er van binnen uit ziet? Student Cheyenne geeft je in deze vlog een rondleiding. RDM Rotterdam is een oude scheepsloods en dat zie je overal terug. Er zijn veel praktijklokalen maar er is ook een vissenkom. Benieuwd? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie RDM Rotterdam

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen