Online open dag Civiele Techniek

Voltijd en duaal Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Civiele Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Civiele Techniek

Docent Rolin Rolloos vertelt meer over de opleiding Civiele Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Wat is Civiele Techniek? Hoe ziet het onderwijs er uit? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Agenda webinars

Online in gesprek met de opleiding

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Ben je benieuwd naar de opleiding Civiele Techniek bij Hogeschool Rotterdam? Graag vertellen onze studenten hier meer over en bieden graag hun hulp aan bij het maken van jouw studiekeuze, dus heb je vragen aan hen, stel ze gerust om erachter te komen of deze studie bij je past.

Emma, derdejaarsstudent opleiding Civiele Techniek

Toen ik Civiele Techniek ging studeren ben ik op kamers gegaan. Zo ervaar je gelijk het Rotterdamse studentenleven. Dat is gewoon super leuk want in Rotterdam is altijd wat te doen. Houd je van een niet al te grote opleiding waar docenten je persoonlijk kennen? En waar je ook na de les bij terecht kunt met je vragen? Dan is Civiele Techniek aan Hogeschool Rotterdam zeker iets voor jou.

Stel je vraag via Instagram

Arian, vierdejaarsstudent opleiding Civiele Techniek

Mijn naam is Arian. Door een bezoek aan de Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht werd mijn interesse voor civiele techniek gewekt. Nu zit ik alweer in mijn laatste jaar en persoonlijk vind ik het leuk dat het een brede opleiding is met een goede verhouding tussen theorie en praktijk. Ik deel graag mijn ervaringen met jou. Dus heb je vragen? Stuur mij dan een berichtje.

Stel je vraag via Instagram